Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Celestron Astromaster LT 60 AZ

Få den nye bog, Vil du med i rummet? En bog skrevet af Andreas Mogensen, gratis med i købet, Værdi 199 kr.

Celestron Astromaster LT 60 AZ er en god stjernekikkert til begynderen. Stjernekikkerten er brugervenlig og nem at samle.

Producent

Celestron

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med Post Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

Pris: DKK  1.095,00

Tilbud: DKK  995,00

På lager

Beskrivelse

Celestron Astromaster LT 60 AZ er en god stjernekikkert til begynderen. Celestron Astromaster LT 60 kan både bruges til observationer på jorden og til stjernehimlen, og giver et både lyst og klart billede af Månen og vores planeter. Det er let at se Jupiters måner og Saturns ringe med Celestron Astromaster teleskopet.

Opsætning af Astromaster LT 60 er meget nemt og klares lynhurtigt uden brug af værktøj. Stativbenene er præmonterede og den medfølgende tilbehørsbakke er også nem at påsætte. Astromaster har multicoatede optiske elementer, som giver god skarphed og kontrast, og refractor konstruktionen giver et retvendt billede ved observation. De 2 medfølgende okularer giver henholdsvis 35 og 70x forstørrelse, og der kan selvfølgelig tilkøbes okularer der tilbyder en større forstørrelsegrad til Celestron Astromaster LT 60 AZ.

Vil man observere fjernere objekter som f.eks. galakser og stjernetåger, anbefaler vi Astromaster Newtonian teleskopet, som har en endnu større lysåbning.

Henter... Vent venligst ...