Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Billedrammer

Billedrammer i alle mål
Hos Image Foto finder du Nordsjællands største udvalg af billedrammer.
Er du på jagt efter billedrammer til portræt billedet, ferie fotoet eller en plakater, har vi alt, hvad du søger, i alle tænkelige mål. Skulle du opleve, at vi ikke har de billedrammer, du søger, kan vi også specialfremstille billederammer i henhold til dine præferencer. Kom forbi butikken og se vores brede udvalg.

Hvorfor investere i billedrammer?
Billedrammer har to funktioner: Beskyttelse og præsentation
Uden ordentlige billedrammer er dine dyrebare billeder i risiko for at blive beskadiget af dårlig håndtering, luftforurening, lys, fugt og insekter.
Billedrammer præsenterer din kunst på en visuel tiltalende måde, den komplimenterer din indretning og rummets design, den udfylder tomme pladser på væggen og fremhæver selve kunsten.

Image Foto tilbyder dig et stort udvalg af klassiske og simple billedrammer til dine yndlingsbilleder, som du gerne vil se på hver dag. Billedrammer til sjov, til de romantiske, over til de klassiske billedrammer i en enkel stil.

Vores standard billedrammer kommer i varianter lavet af træ, aluminium, trærammer belagt med kobberfolie og meget andet i forskellige farver.  

Husk også at se udvalget af passepartout rammer. (Hvad er et passepartout?)

Viser 1 af 24 ud af 229

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Viser 1 af 24 ud af 229

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Henter... Vent venligst ...