Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Til Pentax

Til Pentax

Den mest brugte billedsensor til nutidens digitale DSLR-kameraer er APS-C. De udskiftelige objektiver, som kan bruges med denne type sensor, findes som to typer: Objektiver kompatible med både APS-C og full-Frame sensorer, og objektiver kun optimeret til APS-C-sensor. Objektiver, som er kompatible med full-Frame sensorer er ofte store, tunge og dyre, men til gengæld i højeste optiske kvalitet.  

Hvis kompakthed og brugervenlighed er vigtigt for dig, er et  DSLR kamera med APS-C-sensor det bedste valg, og Pentax har et omfattende udvalg af udskiftelige objektiver optimeret til netop denne sensorstørrelse. Uanset om det drejer sig om telefoto med stor forstørrelse, landskabsbilleder med vidvinkelperspektiv eller til kreativ og specialiseret anvendelse som makro eller fish-eye, har Pentax et bredt udvalg af både zoomobjektiver og objektiver med fast brændvidde, så der er noget til ethvert behov.

Når man bruger sit spejlreflekskamera, har man ofte flere udskiftelige objektiver med sig, så man kan få det bedst mulige billede, uanset hvor og hvilket motiv det drejer sig om. Ved at indbygge shake reduction-mekanismen i kamerahuset, har Pentax elimineret behovet for et SR-system(stabilisering) i hvert objektiv, og dermed har man mindsket objektivets vægt.

Viser 1 af 24 ud af 46

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser 1 af 24 ud af 46

Side:
  1. 1
  2. 2
Henter... Vent venligst ...