Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Handelsbetingelser

Betaling

Hos Image Foto accepterer vi betaling med langt de fleste populære kreditkort, herunder Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og JBC.  Pengene trækkes først fra din konto, når din bestilling er afsendt. Alle betalinger er håndteret af Quickpay, og foregår gennem en ”Secure Server” som bruger SSL (Secure Socket Layer), der er den sikkerhedsstandard langt de fleste webshops benytter i dag.

Betalinger foretaget med Dankort er uden gebyr. Betaling foretaget med de øvrige betalingskort vil blive pålagt et gebyr på en hver tid gældende gebyr takster.

 

Levering og håndtering

Hos Image Foto stræber vi efter hurtig levering, og alle ordrer leveres under normale forhold i løbet af 1-2 hverdage af Post Danmark. Alle ordrer placeret på en hverdag inden kl. 16.00 afsendes samme dag. Når din ordre er afsendt, modtager du en bekræftelse via e-mail.

Længere leveringstid til Bornholm og visse mindre øer kan forekomme, og levering til Færøerne, Grønland og øvrige udland tilbydes ikke.

Alle forsendelser pålægges fragt. Ordre der leveres til dit hjem eller arbejdsplads pålægges DKK 50,- i fragt. Forsendelser som du henter på en valgt Post Danmark pakke central pålægges DKK 25,- i fragt.

Varer som bestilles over nettet men afhentes i forretningen, vil ikke blive afregnet på nettet, og reglerne for webhandel, vil derfor ikke omhandle denne type ordre. Der vil ligeledes ikke blive afregnet noget gebyr eller fragt.

 

Fortrydelsesret

Hos Image Foto har du 14 dages fuld fortrydelsesret på din web ordre, fra den dag du modtager din ordre. Vælger du at fortryde et køb, skal du inkludere en kopi af din faktura samt udfylde og vedlægge en kopi af vores fortrydelsesformular, som du finder her retur af varer.

Vælger du at fortryde dit køb, skal varen returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Dvs., at du må prøve varen på samme måde som du kunne i en fysisk butik. Brug ud over det nødvendige til at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, vil blive noteret som forringelse af varens værdi og vil blive modregnet i det refunderede beløb.

Hvis varen lever op til returkravene, vil det fulde beløb inklusiv den oprindelige forsendelsesomkostning blive refunderet på samme betalingskort, som blev brugt ved købet. Hvis du kun returnere dele af dit køb, vil fragten ikke blive krediteret.

Praktiske detaljer ved fortrydelse finder du under punktet ”Reklamation og varereturnering”.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven yder Image Foto to års reklamationsret. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materiale fejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten omfatter ikke fejl, skader eller slitage, som er direkte eller indirekte forsaget af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse eller anden misbrug.

Reklamation over fejl og mangler, som bør kunne fastslås ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Image Foto inden for rimelig tid ved brug af vores reklamationsformular, som du kan finde her reklamation.  Herefter kan varen returneres til enten reparation eller ombytning.

På en del af de varer, som vi sælger, har producenten givet en forlænget garantiperiode, hvor du som forbruger er stillet bedre end du er via forbruger lovgivningen. For at opnå den udvidede beskyttelse, kan der være specielle krav om registrering med mere. Det vil vi selvfølgelig oplyse dig om, når du handler hos os.

Praktiske detaljer ved reklamation finder du under punktet ”Reklamation og varereturnering”.

 

Reklamation og varereturnering:

Ved fortrydelse eller reklamation bedes returvarer sendes til:

Image Foto ApS

Holte Midtpunkt 8-9

2840 Holte

Bemærk at Image Foto ikke er ansvarlig for forsendelsesomkostninger der opstår ved fortrydelse eller reklamation.

Bemærk: Image Foto modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du kan også aflevere pakken personligt, det foregår ligeledes på ovenstående adresse. Hvis du vælger at aflevere pakken personligt, skal du stadig vedlægge en udfyldt reklamations- eller fortrydelses formular.

 

Priser og moms

Alle priser på Image Foto webshop er angivet i danske kroner og er inklusive 25% moms, medmindre andet eksplicit fremgår. Alle priser er eksklusive leveringsomkostninger.

 

Håndtering af personoplysninger

For at du kan benytte FIRMAs webshop, har vi brug for nogle informationer om dig. Dette indebærer:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mailadresse

Desuden registrerer vi den IP-adresse, der bruges under købet. Informationen har normalt ingen anvendelse, men kan bruges i forbindelse med mistanke om svindel eller en evt. politiundersøgelse.

Informationerne indsamler vi for at kunne levere din ordre til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares hos os i fem år, hvorefter de bliver slettet. Vi indsamler kun dine personoplysninger efter dit eksplicitte samtykke, således du er informeret om præcis hvilke af dine informationer vi opbevarer.

Dine informationer vil under ingen omstændigheder blive delt, solgt eller gjort tilgængelig for en tredjepart og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Image Foto.

Informationerne opbevares uden kryptering.

Jf. persondataloven har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personoplysninger samt ret til indsigt i hvilke af dine oplysninger der er registreret. Henvendelser om dette bedes sendt til info@imagefoto.dk.

Henter... Vent venligst ...