Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Kamera

Find et kamera der passer til dine behov

Hos Image Foto har vi kameraet du søger, uanset om du er til stilbilleder eller til video. Prøv f.eks. de moderne instantkameraer, hvis du er til sjov og ballade.

Uanset om dit næste kamera skal være et Kompaktkamera, Hybridkamera, Systemkamera, DSLR / Spejlreflekskamera, Actionkamera, Outdoorkamera, eller Instantkamera så finder du det store udvalg hos Image Foto. Er du ikke sikker på hvilket kamera du vil have, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Holte Midtpunkt og få vejledning, så du er sikker på at få det rigtige kamera med hjem.

Hvis du søger et ferie kamera burde du overveje et kompaktkamera, spejlløst systemkamera eller et mere avanceret spejreflekskamera. Er du til fart og spænding har vi også Actionkamera og Outdoorkamera, til Ski, MC og sejlturen..

Kamera fra topproducenterne

Vi forhandler kameraer fra topproducenterne som Leica, Panasonic og Pentax.

Leica, Panasonic og Pentax producerer og udvikler kameraer i topklasse både med hensyn til billedkvalitet, håndtering og design. Til disse mærker lagerfører vi også en stort tilbehørsprogram indenfor objektiver, foto flash, kamera stativer, hukommelseskort, instant film og kamera rengøring.

De vejrbestandige og robuste Pentax kameraer har tætninger, således at du kan bruge dem i stort set alt slags vejr, og egner sig derfor godt til Outdoor fotografering af fx. vandsport eller lignende.

I Image Foto er vi certificerede Leica, Panasonic og Pentax forhandlere, og har dermed de bedste forudsætninger for at vejlede dig korrekt.

Instantkameraer er igen blevet utroligt populære, vi lagerfører derfor alle modeller fra både Polaroid og Fujifilm.

Få printet dine minder hos os

Når du har taget billeder, og vil have dem ud på papir eller som en sjov gave, kan du benytte vores online fotoservice, hvor du kan bestille print af dine billeder, eller mere specielle opgaver som fotobøger, kopper, covers, t-shirts og meget mere.

Du kan også bestille foto print med Fujipix DK App til Android og iOS enheder, anvend:  butikskode 915. Butikken i Holte Midtpunkt kan også fremkalde dine billeder, da vi har det nyeste udstyr fra FUJIFILM til foto print.

Viser 1 af 24 ud af 178

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Viser 1 af 24 ud af 178

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Henter... Vent venligst ...