Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Instantkamera

Instantkamera

Hos Image Foto fås Instantkameraer fra de største og bedste kamera producenter.
Et instantkamera er et lille, handy og kompakt analog kamera, som kan printe billederne med det samme, da der i et instantkamera er indbygget billedeprinter.
Vi fører instantkameraer fra de største producenter, som er markedsledende inden for instantkameraer.

Polaroid Instantkamera

Polaroid er markedsledende inden for instantkameraer, og har produceret disse analoge kameraer med billede printer i mange år. I blandt de nyeste instantkamera modeller fra Polaroid er der også en digital instantkamera version, som ud over muligheden for at printe billeder, også gemmer billederne på et SD hukommelseskort.
Der er mange muligheder med et Polaroid instantkamera, de er altid sjove at tage frem, være kreativ og tage samt printe sjove billeder

Fujifilm Instaxkamera

Hos Fujifilm hedder instantkamera-serien Instaxkamera. Fujifilm er markedsledende indenfor instantkameraer med Instax kamera-serien.
Med et Instaxkamera kan der tages et billede, som så printes efter et par minutter, da alle Instaxkameraer har indbygget billedeprinter. Det printede instax billede er oplagt til veninden, familien, kollegaer eller som udsmykning på kontoret eller køleskabet.
Leder du efter et instantkamera, så kan du købe det i webshoppen på ImageFoto.dk eller komme ned i butikken og få hjælp fra vores kameraeksperter.

Viser 1 af 24 ud af 104

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Viser 1 af 24 ud af 104

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Henter... Vent venligst ...