Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Pentax KP Hus Sølv

Pentax KP er udviklet til brug under krævende udendørs forhold, kameraet er støvtæt, vandtæt og kuldesikret ned til -10°C. Kameragrebet kan skifte og personaliseres alt efter brug og valg af objektiv, kontrolpanelet er fleksiblet i layout i forhold til fotografens ønsker og behov.

Producent

Ricoh Pentax

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med Post Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  9.999,00

På lager

Beskrivelse

Pentax KP er et avanceret højopløst kamera med 24.32 effektive megapixels. Kameraet har også andre avancerede funktioner, som f.eks. en femakset billedstabilisator, der kompenserer for op til fem lukkertrnn.
Pentax KP er udviklet til brug under krævende udendørs forhold, kameraet er støvtæt, vandtæt og kuldesikret ned til -10°C. Kameragrebet kan skifte og personaliseres alt efter brug og valg af objektiv, kontrolpanelet er fleksiblet i layout i forhold til fotografens ønsker og behov.

Pentax KP har en ekstremt højt opløsning takket være 24.32 effektive megapixels og superhøj følsomhed på ISO 819200
Sensoren er konstrueret uden AA-filter, som igen optimerer sensorens detaljeringsevne og opløsning.

Kompakt kamerahus, perfekt til snapshots, med vejrsikring til brug under krævende forhold.
Front, bagside og bundpaneler er alle produceret i en slidstærk, letvægtsmagnesiumlegering. Med 67 forseglinger tåler kameraet støv, regn, sne og sand, samt kulde ned til -10°C.

Pentax KP har et system til udskiftning af greb afhængigt af brug og ønske. Standardgrebet er S, og der kan leveres to andre greb (Grip M og Grip L). Kameraet har også praktiske funktioner til hurtigt og nemt at foretage indstillinger, herunder Smart Function til hurtigt skift af indstillinger vha. Fx (Function) og funktionshjulet. Kontrolpanelet kan ligeledes skræddersyes efter den enkelte fotografs behov.

Takket være den indbyggede SR II billedstabilisator minimerer Pentax KP effektivt kamerarystelser og leverer skarpe billeder, selv ved brug af teleobjektiver, ved fotografering i svagt lys uden flash eller ved optagelse af solnedgange.

Pentax KP’s lukkerenhed kombinerer en driftssikker mekanisk lukkermekanisme (med en tophastighed på 1/6000 sekund) med en elektronisk lukker.
Den elektroniske lukker giver en superhurtig lukkerhastighed på 1/24000 sekund med reduceret støj og vibration ved udløsning, som gør det ideelt til vibrationsfri fotografering i Live-view og fotografering med spejlet oppe.
Kameraet har også mulighed for kontinuerlig serieoptagelse med en tophastighed på 7 billeder pr. sekund.

Andre funktioner

> Trådløs LAN-forbindelse understøtter betjening med smartphones og tablets
> DR II-mekanisme (Dust Removal II) fjerner støv fra sensorens overflade vha ultrasoniske vibrationer
> Clarity control og Skin Tone-korrektionsfunktioner er to af de nyeste billedbehandlingsteknologier udviklet af RICOH Central Laboratory
> Kompatibilitet med O-GPS1 GPS-enhed (ekstraudstyr) til optagelse af stjernehimlen (AstroTracer) og til at logge positionsdata på billederne
> Kompatibel med PENTAX IMAGE Transmitter 2 tethering software (ekstraudstyr).

Video

Videoer

Henter... Vent venligst ...