Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Kikkert

Kikkert

Kikkerter til brug i naturen: Fuglekikkerter og jagtkikkerter.

En fuglekikkert er en praktisk kompakt og handy kikkert til at medbringe i al slags vejr i naturen. En jagtkikkert er enten en kompakt eller større lysstærk kikkert der tåler robust anvendelse under alle vejrforhold.

Både fuglekikkerten og jagtkikkerten skal have en perfekt balance mellem kikkertens størrelse, lysstyrke og ydeevne og samtidigt være slidstærk og tåle langvarig outdoor brug. Både fuglekikkerter og jagtkikkerter kan være udført i magnesium for at gøre dem både stærkere og lettere. Fuglekikkerter og jagtkikkerter skal gerne være udformet ergonomisk så de er nemme at holde på også med handsker og i regnvejr.

De moderne fuglekikkerter og jagtkikkerter er blevet mindre og lettere end fortidens store og tunge kikkerter og kan nu let medbringes selv på lange fysisk krævende ture.
Kikkerter til brug ude i naturen skal kunne vise objektet skarpt og tydeligt med klare farver selv under vanskelige lysforhold og over store afstande.
De mest anvendte naturkikkerter er med 42mm frontlinse som er fremragende til allround brug.

Den bedste naturkikkert til Fugle.

En naturkikkert til fugle har en høj lystransmission med god farvegengivelse selv i skygge, modlys og under dårlige lysforhold hvilket er vigtigt ved fugleobservationer hvor farverne er vigtige. Vore bedste naturkikkerter til fugle har optimal farvegengivelse i hele farvespektret.
Mere lysstærke kikkerter har en frontlinsediameter på 50mm eller mere, for dem der ønsker mest muligt lys.

Den perfekte naturkikkert til jagt

Skal man bruge en naturkikkert til jagt stilles der ekstra krav. Vore naturkikkerter til jagt er særdeles robuste og med en overfladebeklædning så de er lydløse ved kontakt med fx lynlåsen eller jakken ved bevægelser. En Jagtkikkert tåler al slags vejr, jagtkikkerter er altid forseglet og ægte vandtæt.
Alle naturkikkerter til jagt er nitrogengas fyldt hvilket forhindrer kondens og dug på alle indvendige glasflader.
Til jagtbrug om natten findes meget lysstærke kikkerter som 8 x 50, 8 x 56, 10 x 56 mfl. samt kikkerter med lysforstærkere til vildsvinejagt o.l. se mere under Natkikkert & lysforstærker.

De største og bedste producenter af naturkikkerter.

Efter vores mening laver Zeiss, Swarovski og Leica de bedste kikkerter i verden. Disse er ekstremt populære blandt fuglekiggere, jægere og andre naturentusiaster - og ikke uden grund. Der ligger nemlig mange timer bag det innovationsarbejde, der gør, at billedet i disse kikkerter står så skarpt og bliver gengivet med så få linsefejl som muligt.

Du kan altid vælge blandt de bedste mærker, vi har Danmarks største udvalg i fuglekikkerter og jagtkikkerter fra Zeiss, Swarovski, Leica, Steiner, Kowa, Nikon, Vortex, Pentax mfl. Søger du en special kikkert, kan vi også bestille denne til butikken.

Viser 1 af 24 ud af 459

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Viser 1 af 24 ud af 459

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Henter... Vent venligst ...