Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Leica afstandsmåler

Leica afstandsmåler

Der findes et bredt udvalg af Leica afstandsmålere. Leica producerer mere simple afstandsmålere i deres Rangemaster serie, som har lommestørrelsesformat og har derudover deres Geovid HD-R og Geovid HD-B håndkikkert serier.

Leica afstandsmålere i Rangemaster serien er den ideelle model for jægere, der lægger vægt på pålidelig afstandsmåling. Leica afstandsmålernes enestående optik med en forstørrelsesfaktor på 7x forstørrelse sikrer optimal lysstyrke, og det brede synsfelt giver hurtig og nem mulighed for mål-identifikation. Den forbedrede LED-udlæsning med automatisk lysstyrkekorrektion viser de fastsatte værdier med optimal lysstyrke og klarhed under alle forhold, og Leica Rangemaster CRF afstandsmålerne kan nemt holdes i begge hænder, tilbyder intuitive kontrolmuligheder og vejer ca. 200 gr.

Leica afstandsmålerne i Rangemaster serien har også mulighed for at klare ballistiske udregninger med højeste præcision og beregner den tilsvarende ballistiske kurve. Det nyudviklede ABC® ballistiske program integrerer data for hældningsvinkel, temperatur, barometrisk tryk og ammunitionstype.

Leica Geovid HD-R serien giver dig højeste optiske ydeevne takket være det patenterede Perger Porro prisme system. Kikkerternes super ergonomiske greb kombineret med en laserafstandsmåler i verdenklasse, gør Geovid kikerten til et uundværligt værktøj for jægere og outdoor entusiaster. Leica afstandsmåleren beregner både den faktiske afstand og den afstand, der er relevant for skydning - selv ved enorme afstande på op til 1.825m/2000yds.

Leica´s Geovid HD-B serie har alle de samme optiske, konstruktionsmæssige og teknologiske kvaliteter som Geovid HD-R serien. Der er dog også mulighed for avancerede ballistiske målinger. Afstandsmåleren i Geovid HD-B serien har en ekstremt lang rækkevidde på op til 1.825 meter og avanceret ballistisk kompensation (ABC®) til alle jagtbehov, herunder målretningskorrektion for forskellige reticler og kugle-drop kompensatorer. Et micro SD-hukommelseskort gør det muligt at indtaste jægerens egne ballistiske parametre. Alle enheder har en meget lys og letlæselig LED-skærm med automatisk justering til alle lysforhold. Brugere drager fordel af en ekstremt kort målingstid på maks. 0,3 sekunder.


 


 

8 vare(r)

8 vare(r)

Henter... Vent venligst ...