Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Digiscoping

Digiscoping

Digiscoping, Tag fantastiske billeder gennem din kikkert eller teleskop.

Digiscoping er en foto teknik som kommer fra kombinationen af ”digi” som stammer fra digital kamera (fotografering) og ”Scoping” som stammer fra Spottingscopes (Teleskoper).

Digiscoping betragtes som et effektivt redskab til at opfange de mest usædvanlige fugle observationer, fange smukke billeder med hjælp af et digitalt kamera og et Teleskop (Spottingscope). Så med et godt Teleskop (Spottingskope) og et DSLR digitalt kamera, er man godt på vej til at opleve de bedste billeder med Digiscoping teknikken.

Med en foto Adapterring forvandler man sit Teleskop (Spottingscope) til et Digiscoping kamera teleobjektiv. Som giver fantastiske digitale billeder af ekstrem høj kvalitet, med utrolig skarphed og detaljer. Med et DSLR digital kamera kan man endda lave meget flotte Digiscoping videoer. Gode Digiscoping digital billeder giver også en stor glæde når man ude i naturen, på jagt eller andre steder, og man tager flotte digital billeder med hjem for at nyde billederne bagefter.

Med Zeiss, Pentax og Swarovski foto- og kameraadapter, kan man forvandle et Teleskop til et teleobjektiv og tage billeder igennem Teleskopet (Digiscoping) med et DSLR digital kamera.

Fra Swarovski leveres foto- og kameraadapterringe som kan anvendes med en iPhone eller et DSLR digital kamera til at tage billeder (Digiscoping) igennem et Swarovski Teleskop. Swarovski Adapterringe fås som et iPhonekit, med flere Digiscoping Adapterringe, en iPhone beskyttelsesramme og en halsrem. Swarovski har også Adapterringe til at tage billeder med et DSLR digital kamera og som forvandler et Swarovski Teleskop til et gigantisk teleobjektiv.

Kowa foto- og kameradapterringe er til Digiscoping med en iPhone eller Smartphone og med en Kowa kikkert. Kowa har også et komplet Adapterkit til iPhone og Samsung Smartphones, indeholdende forskellige Kowa Adapterring, et Smartphone bagcover hvor Adapterringen monteres på, når man vil Digiscope med et Teleskop eller Kikkert.

Du kan altid vælge det helt rigtige Digiscoping Adapter og Adapterkit fra de største og bedste producenter Zeiss, Pentax, Swarovski og Kowa i butikken i Holte eller på webshoppen.

Viser 1 af 24 ud af 73

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Viser 1 af 24 ud af 73

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Henter... Vent venligst ...