Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Fuglekikkert

Fuglekikkert

Fuglekikkert og Jagtkikkert til brug i naturen

En Fuglekikkert har mange anvendelses muligheder men fælles er at man ønsker en praktisk Naturkikkert der er kompakt og handy at tage med på turen. Nogle bruger også betegnelsen Outdoorkikkert for en Fuglekikkert. den er også god som Jagtkikkert, når man vil observere.

En Fuglekikkert og Jagtkikkert skal også have en perfekt balance mellem kikkert størrelsen og dets lysstyrke og ydeevne, og være mere robust og slidstærk. Fuglekikkerter og Jagtkikkerter kan også være udført i materialer som gør den lettere og mere robust, f.eks. magnesium og titan. En Fuglekikkert og Jagtkikkert må også gerne være god ergonomisk så den er perfekt at holde på med f.eks. handsker eller i regnvejr.

Fuglekikkerter og Jagtkikkerter er blevet mindre og lettere end fortidens store og tunge Kikkerter og kan nu altid medbringes selv på fysisk krævende ture. Som Naturkikket til jagt og fugle observationer skal den kunne bruges under meget forskellige lysforhold så derfor er der ekstra store krav til altid at kunne vise fuglen eller vildtet med den bedste skarphed og i klare farver selv over store afstande. De mest anvendte Naturkikkerter er med 42mm til allround Outdoorkikkert brug.

Den perfekte Naturkikkert til Jagt

Skal man bruge en Naturkikkert til Jagt så kan der være nogle ekstra krav. Vores Naturkikkerter til Jagt er mere modstandsdygtige i fugtigt vejr og flere af Naturkikkerterne til Jagt er fyldt med nitrogengas, som gør Naturkikkerten fri for kondens og dug på alle indvendige glasflader.

Den helt rigtige Fuglekikkert til Naturen

En Fuglekikkert til Naturen skal opfylde nogle ekstra krav hvor der kan være dårligere lysforhold i f.eks. dyb skumring, eller krav til et væsentligt klarere billede af motivet med gode farvegengivelser. En Naturkikkert til fugle og vildt observationer under dårlige lysforhold er bedst med en diameter på helt op til 50-56mm.

Vores Fuglekikkerter har en høj lystransmission og billedkvalitet, og også med større optimal farvegengivelse i hele farvespektret

De største og bedste Naturkikkert producenter

Du kan altid vælge den helt rigtige Naturkikkert, Fuglekikkert og Jagtkikkert fra de største og bedste kikkert producenter Swarovski, Zeiss, Kowa, Pentax, Leica, Nikon og Focus. Se hele Naturkikkert sortimentet Her

Viser 1 af 24 ud af 185

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Viser 1 af 24 ud af 185

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Henter... Vent venligst ...