Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Lommekikkert

Lommekikkert

Lommekikkert, lille og kompakt

Skal man bruge en god Lommekikkert så har vi det bedste udvalg her fra de største og bedste kikkert producenter. I en Lommekikkert er der brugt de bedste materialer, optimale features og nyeste kikkert teknologier, hvilket i dag kræves af købere af kvalitets Lommekikkerter. Dette uanset om behovet er en Outdoor kikkert, Naturkikkert til vandreturen, til Fugle og Jagt, eller måske blot en Teaterkikkert. En Lommekikkert er en ideel følgesvend til bjergbestigning, hiking og trekking og hvor man har brug for et klart billede af rutens forløb.

Vi har Lommekikkerter med lav vægt, handy at have med i lommen, og med gode optisk egenskaber, til yderst fornuftige priser. Her er Lommekikkerter i området fra 20-32 mm diameter. En Lommekikkert skal ligge rigtigt godt i hånden under brug.

De mindste Lommekikkerter med 20-25 mm diameter passer i en jakkelomme og kan bæres let og behageligt omkring halsen med den medfølgende kikkertrem. Uanset om en Lommekikkert er til en tur i byen eller naturen, så får du størst udbytte med en kvallits Lommekikkert.

En Lommekikkert med 28-32mm diameter er ideel til mere krævende observationer hvor der kræves en bedre lysstyrke, større billede kvalitet og lav vægt, alt samlet i en kompakt Lommekikkert.

Der er også Lommekikkerter som egner sig til hvor der kræves noget mere, f.eks.som vandtæt kikkert til Outdoor brug. En Lommekikkert er op til 3-400 gram lettere end almindelige naturkikkerter og fuglekikkerter.

De største og bedste Lommekikkert producenter

Du kan altid vælge den helt rigtige Lommekikkert til en handy lille lomme, til teatret eller til Outdoor brug, fra de største og bedste kikkert producenter Swarovski, Zeiss, Steiner, Kowa, Pentax, Leica, Focus og Bresser. Du  finder alt lige fra en Lommekikkert til børn, gode allround kompakte Lommekikkerter og når der kræves lidt mere, en kikkert som er vandafvisende eller 100 % vandtæt, og også kompakte Lommekikkerter til mere specifikt brug med ekstra features og forskellige optiske teknologier, for endnu bedre skarphed og farvedybde.

Viser 1 af 24 ud af 74

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Viser 1 af 24 ud af 74

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Henter... Vent venligst ...