Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Marinekikkert

Marinekikkert

Marinekikkert til Sejllads og Outdoor sport

Med en Marinekikkert er der nogle ekstra krav til brug på sejlturen, Outdoor brug og andre vandsports aktiviteter. En Marinekikkert er vandtæt, udført i robuste materialer og kræver god farvegengivelse og skarphed, uanset om man er tæt på eller langt væk fra motivet.

Marinekikkert findes i Lommekikkert udgave i 7x30, eller som lysstærk Marinekikkert i 7x50 udgave, som kan anvendes også efter solnedgang. Afstandsindstilling i en Marinekikkert er overflødig da kikkerten er skarp fra nær til uendelig når først er kikkerten er indstillet til brugeren. 

Steiner Marinekikkert

Steiner er verdens største kikkert producent og producerer kompakte Marinekikkerter i bedste tyske kvalitet til enhver båd ejer. En Steiner Marinekikkert er konstrueret til daglig brug, er pålidelig, robust og nem at bruge og er verdens bedste kikkert til brug hvor som helst til søs.

En Steiner Marinekikkert er med høj optisk kvalitet, og den høje lystransmission gør at kikkerten kan bruges året rundt og også sikrer en stor kontrast, naturlig farver og 3D-udsyn. På en Steiner Marinekikkert er der udvidet producent garanti, helt op til 10 og 30 år afhængig af model.

Focus Marinekikkert

Focus er en stor og velkendt kikkert producent.  Med en Focus Marinekikkert får man stor værdi for pengene.

Focus har modeller lige fra en allround Marinekikkert til de hurtige observationer, til solide modeller, stænk- eller vandtæt og gummiarmeret og med BaK-4 Prismer som giver op til 40 % mere lys i nattetimerne.

Pentax Marinekikkert

Pentax er en verdensledende kamera og kikkert producent. En Pentax Marinekikkert  er yderst kompakt, handy og robust med høj optisk kvalitet. Objektiverne er speciel coatet så vand og skidt ikke sætter sig fast, og giver bedre og klarere udsyn, under forhold som regn og vandsprøjt. En Pentax Marinekikkert er Nitrogen fyldt og helt vandtæt.

Du kan altid vælge den helt rigtige Marinekikkert fra de største og førende kikkert producenter Steiner, Pentax og Focus i butikken i Holte eller på webshoppen.

17 vare(r)

17 vare(r)

Henter... Vent venligst ...