Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Steiner kikkert

Steiner kikkert

For Steiner kikkerter blev fremragende præstation og ihærdighed født i ruinerne efter anden verdenskrig.
I 1947, i lyset af den nedbrudte infrastruktur og en kollapset økonomi, startede Karl Steiner et enkeltmands værksted i Bayreuth i Tyskland.

Karl Steiner var besat af et enkelt mål: at skabe optiske produkter så funktionelle, robuste og fejlfri, at intet i den kaotiske efterkrigstid kunne sammenligne sig med det.
Hans passion for uovertruffen optisk perfektion rykkede Steiner-Optik fra en simple enkeltmandsvirksomhed til en 50-mands fabrik indenfor seks år og videre til at blive et verdensomspændende ikon for kikkerter og riffelsigter i alle prissegmenter.

Steiner-Optik er en historie af innovation og har fornøjelsen af at have en stor skare af vedholdende og taknemmelige fans i ryggen. Steiner kikkerterne er nu tilgængelige i 65 lande og værdsat af sportsfolk, tilskuere, sejlere, piloter, opdagelsesrejsende, samt sikkerheds- og militærstyrker over hele verden.

Steiners forsknings-, udviklings- og produktionssted i Bayreuth er velsagtens den mest avancerede optiske fabrik.
Steiner kikkerters verdensklasse linser, belægninger og prismer er skabt, perfektioneret og produceret i Tyskland.

Steiners marinekikkert serie er bygget til brug på havet. Om det er en tåget morgen, en eftermiddag med skarp sol og bøljesprøjt eller en kulsort nat, så klarer en Steiner marinekikkert opgaven.

Steiner marine optik blev bygget til dette: Vandtæt, korrosionsbestandigt, altid krystalklar, med specielle coatninger og en konstruktion og funktionalitet, der er specielt skabt til et liv på havet.

Der gives fra 10-30 års garanti på Steiner kikkerter alt efter model. 

8 vare(r)

8 vare(r)

Henter... Vent venligst ...