Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Observationskikkert

Observationskikkert

Observationskikkert

En Observationskikkert er egentlig blot en kikkert i speciel udførsel og med de bruger og teknisk krav som kræves. Teleskop og Spottingscope kan en Observationskikkert også benævnes.

Observationskikkerten samler og fokuserer lyset og anvendes til at observere fjerne objekter der er for langt væk for en almindelig håndkikkert.

Focus producerer pris bevidste Teleskoper og Observationskikkerter, med høj optisk kvalitet som med lethed kan anvendes af såvel nybegynderen som den mere vante hobby bruger. Observationskikkerten fra Focus er let og kompakt, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den tekniske ydelse.

En Focus Observationskikkert kan anvendes hjemme i stuen eller sommerhuset, eller som Spottingscope til fugle- og naturobservationer.

Kowa producerer Teleskoper og Observationskikkerter og giver den mere vante og erfarne bruger et produkt med høj ydeevne som opfylder de krav fra netop mere erfarne brugere, uden at gå på kompromis med ydeevnen eller kvaliteten.

En Observationskikkert fra Kowa er kompakt og med lav vægt, og kan medbringe ude i naturen som Spottingscope til fugle- og naturobservationer samt til astronomiske observationer.

Du kan altid vælge den helt rigtige Observationskikkert fra de største og førende Kikkert producenter Focus og Kowa i butikken i Holte eller på Webshoppen.

2 vare(r)

2 vare(r)

Henter... Vent venligst ...