Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Stjernekikkert

Stjernekikkert

Stjernekikkert og Stjerne Teleskop

En Stjernekikkert (Stjerne Teleskop) er en kikkert i speciel udførsel og med de bruger og teknisk krav som kræves af stjernekikkerten. Stjernekikkert og Stjerne Teleskop benævnes også som Spottingscope. Betegnelsen kikkert anvendes oftest om de små teleskoper.

En Stjernekikkert er et optisk instrument, som anvendes til at observere fjerne objekter der er for langt væk for en almindelig håndkikkert. En Stjernekikkert består af et objektiv, som modtager lyset fra objektet og danner et billede, der kan iagttages gennem et Okular. En Stjernekikkert anvendes til astronomiske observationer af himmelobjekter.

Der er to hovedtyper af Stjernekikkerter, Refraktoren hvor objektivet består af et linsesystem, og Reflektoren eller spejlteleskopet hvor objektivet består af spejle. Da himmelobjekter generelt er lyssvage, konstrueres astronomiske Stjernekikkerter med meget store linser eller spejle for at samle mest muligt lys.

I 1970'erne gjorde Celestrons Schmidt-Cassegrain Teleskop, astronomi til hobby for folket, og etablerede dermed Celestron som verdens førende Teleskop producent. Celestron producerer Astronomiske Stjernekikkerter og Stjerne Teleskoper samt tilbehør til kikkerter og teleskoper.

God robust mekanisk kvalitet og objektiver med høj opløsning kendetegner en Celestron Stjernekikkert. Celestron har skabt flere nye ting indenfor astronomiske Stjernekikkerter, bl.a. en model med Wi-Fi.

Stjernekikkert til nybegynderen

Celestron producerer Stjernekikkerter, ligefra den nysgerrige og viden søgende nybegynder eller første gangs køber, til den kommende astronom. Celestron Stjernekikkert er udformet for at give den perfekte kombination af kvalitet, værdi, funktioner og kraft, i et stærkt design med god optisk ydeevne. Med en Celestron Stjernekikkert får man et lyst og skarpt udsyn af objekter på landjorden, af månen, af planeterne og andre objekter i det ydre rum, endda også let at se Jupiters måner og Saturns ringe.

I en Celestron Stjernekikkert kombineres avancerede funktioner og fremragende optik til et let anvendeligt system. Celestron Stjernekikkert er også det perfekte valg som den første rigtige Stjernekikkert med en robust konstruktion af komponenter i høj kvalitet og med peg- og sporingsnøjagtighed, som kræves for at observere og følge favoritmål med et enkelt tryk på en knap.

Er du i tvivl om hvilken stjernekikkert du har brug for, eller blot ønsker at se og teste de forskellige modeller har vi det største udvalg i København og Nordsjælland hvor du vil kunne se vores store udvalg og afhente den i vores butik i Holte.

Se alle Stjernekikkerter og Teleskoper Her

24 vare(r)

24 vare(r)

Henter... Vent venligst ...