Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

 • Oplev verdens bedste kikkerter
 • Kompetence og service
 • Gratis parkering
 • Dag til dag-levering
 • Fragt fra 25 kr.
 • Leksikon

Teleskop og Udsigtskikkert

Teleskop og Udsigtskikkert

Et Teleskop kan også benævnes som Spottingscope eller en Udsigtskikkert.
Teleskopet samler og fokuserer lyset og anvendes til at observere fjerne objekter der er for langt væk for en almindelig håndkikkert.
Teleskopet er egentlig blot en kikkert i speciel udførsel og med de bruger og teknisk krav som kræves.

Grundet den store forstørrelse man har i et teleskop, helt op til 70x forstørrelse er det vigtigt at vælge et godt stabilt stativ med et godt videohoved med mæskedæmpning som giver bløde bevægelser.

En udsigtskikkert består af et objektiv som danner et billede, der kan iagttages gennem et fast eller et zoomokular. Teleskopet kan også anvendes som Udsigtskikkert, til fuglekiggere, til natur observationer, til vildt observation og observationer af månen og planeterne.

For brugeren af Teleskopet er vægten og størrelsen af betydning, uanset om man begiver sig til fjerne steder eller ej, så dette er også et vigtigt krav som er opfyldt.

Teleskop til nybegynderen og hobby brugeren

Focus og Celestron producerer pris bevidste udsigtskikkerter med høj optisk kvalitet og kan med lethed anvendes af såvel nybegynderen som den mere vante hobby Teleskop bruger. Teleskoperne er lette og kompakte, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den tekniske ydelse.

Et Focus og Celestron Teleskop kan anvendes som udsigtskikkert hjemme i stuen eller sommerhuset, som Spottingscope til fugle- og naturobservationer, eller som Stjernekikkert til nybegynder og hobby astronomen.

Høj ydeevne fra verdensledende producenter

Kowa og Pentax Teleskoper giver den mere vante og erfarne bruger et Teleskop med høj ydeevne som opfylder de krav fra netop mere erfarne brugere, uden at gå på kompromis med ydeevnen eller kvaliteten. Et Teleskop fra Kowa og Pentax, er kompakt og med lav vægt, og kan medbringe ude i naturen som Spottingscope til fugle- og naturobservationer.

Det professionelle Teleskop

Swarovski, Zeiss og Leica, verdens bedste producenter, producerer professionelle Teleskoper med optimal præsentation og en uforlignelig billede kvalitet, også under vanskelige lys forhold. Et Teleskop fra Swarovski, Zeiss og Leica er verdensklasses håndværk som naturentusiaster og professionelle brugere over hele verden forventer.

Du kan altid vælge det helt rigtige Teleskop, Spottingscope, Udsigtskikkert og Teleskoptilbehør fra de største og førende Kikkert producenter Swarovski, Zeiss, Leica, Kowa, Pentax, Celestron og Focus.

Viser 1 af 24 ud af 80

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Viser 1 af 24 ud af 80

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Henter... Vent venligst ...