Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Kowa Genesis 10x22 XD

Kowa Genesis 8 x 22 XD er en ultra kompakt lommekikkert, hvor kvaliteten i mekanik, optik og materialevalg har haft højeste prioritet.

Producent

Kowa

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med Post Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

Pris: DKK  5.995,00

Tilbud: DKK  5.095,75

På lager

Beskrivelse

KOWA kompakte kikkerter på et helt nyt niveau
God håndværksmæssig udførelse i de bedste materialer. Optisk præcision møder elegant design.

Oplev naturen med et stort synsfelt gennem Kowas XD-linser. Kowa er den eneste kikkert i sin klasse, som er produceret med ED glas. Dette gør, at Genesis 22 giver et lysstærkt og detaljeret billede af et levende miljø, et billede som man eller kun ser i kikkerter med større objektivdiameter.

Kikkerthuset er fremstillet i magnesiumlegering i et ultrakompakt design. Dette gør, at Genesis 22 både er vandtæt og har en lav vægt. Størrelsen gør den ideel til fjeldvandringer og rejser, den optager ingen plads og glider let ned i lommen.
Huset i magnesiumlegering gør kikkerten robust, samtidig med at vægten holdes nede, så den er let at have med sig overalt.

Genesis 22 er en meget bærbar kikkert, hvor kvaliteten i mekanik, optik og materialevalg har haft højeste prioritet. Dette giver en smuk kikkert, der leverer en storslået oplevelse i brug.

Med en nærgrænse på blot 1,5m kan man betragte naturens nærområder i detaljer. Det er både spændende og interessant at se på blomster, sommerfugle, insekter m.m., og dette er blot nogle få eksempler fra vores smukke nærmiljø.

Med et krystalklart billede over hele det store synsfelt får man en fantastisk oplevelse, når man ser i kikkerten.

Med Kowas unikke KR-coating sætter skidt og sprøjt sig ikke fast på optikken.

Kowa Genesis 22 er vandtæt og fyldt med nitrogengas.

Den toledede konstruktion gør Genesis 22 ultra kompakt, så den nemt passer i lommen, og med en vægt på kun 325g, er det virkelig en kikkert man kan have med sig overalt.

Henter... Vent venligst ...