Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Leica Trinovid 8x40 Classic Line Sølv

Sølv udgaven af den nye Leica Trinovid 8x40 Classic Line tilbyder stor lysindsamlingsevne kombineret med meget lav vægt, en stor exit pupil til observation i skumringstid, hvilket gør den til en pålidelig og god all-around kikkert.

Producent

Leica

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  11.995,00

Ikke på lager

Beskrivelse

De nye Leica Trinovid modeller er tilgængelige i forstørrelser på 7x35, 8x40 og 10x40, og der kan vælges mellem 3 forskellige design: Den robuste sorte gummiarmerede version eller de to klassiske udgaver med en elegant læderbeklædning. Den læderbeklædte Leica Trinovid version er tilgængelig med sølv eller sort anodiseret aluminium.

Leica Trinovid 8x40 Classic Line Sølv er med sit slanke design og en vægt på ca. 600 gram blandt de letteste kikkerter i sin klasse. Kikkerten er udstyret med en Uppendahl prisme, som giver mulighed for et kompakt kikkerthus uden at gå på kompromis med kvalitet og lysindsamlingsevne. Dette faktum gør Leica Trinovid 8x40 til en alsidig og uundværlig ledsager på rejser, til begivenheder eller vandreture i naturen.

Med sit brede synsfelt på 130m ved 1000m og stabile billede, er kikkerten utrolig behagelig og let at bruge, og leverer et fremragende billede ved brug under vanskelige lysforhold. Disse egenskaber hos Leica Trinovid 8x40 hjælpes på vej af den høje udgangspupil, og Leica´s HDC® multicoatning af de optiske elementer kombineret med P40 og HighLux-System HLS coatning af prismen.

Leica Trinovid Classic Line´s hus er produceret i aluminium og fyldt med nitrogengas for at undgå kondens på objektivelementet, og deres AquaDura® coatning sørger for at smuds og stænk, ikke sætter sig på frontobjektiverne. Kikkerten har en høj øjeafstand på 15mm, hvilket gør den nem og behagelig at bruge både med eller uden briller, og har twist-up øjestykker der kan indstilles i 4 forskellige afstande.

Henter... Vent venligst ...