Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Medarbejdere

Kikkerteksperten

Paul er en vaskeægte fuglenørd, der med sin livslange erfaring i foto- og kikkertbranchen, giver sublim vejledning, så du er sikker på at gå hjem med den kikkert eller det teleskop, der opfylder dine behov.
Han er medlem i Dansk Ornitologisk Forening, og har rejst i over 30 lande som bl.a. Georgien, Marokko og Egypten hvor han har set fugle som Sort Trænattergal og Goliathejre, og er dermed erfaren kikkertbruger.

Han har haft butik i Sorgenfri i næsten 24 år, og er nu flyttet ind butikken i Holte, hvor hele sortimentet fra Sorgenfri Foto er flyttet med.
Paul er i butikken alle dage ud over onsdag, hvor du med garanti kan finde ham i et buskads i færd med at spotte eller anden sjælden fugl.

 

Chefen

Allan er med sin fortid i Merlin og Fona ekspert i alt, hvad der har med elektronik at gøre, og er bossen i firmaet.
Hans brede viden inden for kameraer og kikkerter gør ham i stand til at vejlede dig i hele butikkens sortiment, om det er kameraer, kikkerter eller noget helt tredje. 

Allan elsker at rejse, og et af de foretrukne rejsemål er USA, hvor han lejer en bil og kører rundt og nyder naturen samt de mange små skæve oplevelser som findes derover.
Senest har han været på teltsafari i Sydafrika, hvor der var mulighed for at opleve naturen helt tæt på (fra teltet) og få taget nogle fantastiske billeder af dyr og de åbne vidder.

Allan har for nyligt været på besøg på Zeiss-fabrikken, hvor han blev undervist i den nyeste teknologi og de seneste modeller.
Han er aldrig bleg for at få sig en god sludder, så hvis du mangler rådgivning om dit nye kamera, din nye kikkert eller blot om livet, så slå et smut forbi butikken.

Henter... Vent venligst ...