Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Forretningsidé

Velkommen til Image Foto.

Vi er taknemlige for, at du besøger vores nye webbutik, som vi håber også giver dig lyst til at besøge vores forretning i Holte – nord for København.

Om vores forretningsidé:

Image Foto er en fusion imellem Image Holte og Sorgenfri Foto. Vi har et helt unikt og anderledes sortiment.

Vi har valgt at satse 100% på en række af de bedste mærker inden for kikkerter, kameraer og fototilbehør, men vi har også bortvalgt en række leverandører. Vi sælger de mærker vi holder af, og hvor vi har stor viden, som løbende bliver vedligeholdt af producenterne.
Vi vil ikke sælge lidt af alt. Vi vil sælge meget af de få men bedste mærker.

Du som kunde skal føle dig godt behandlet af fagfolk, som giver dig muligheden for at opleve og vælge den rigtige kikkert eller det rigtige kamera. Du skal ikke spilde din tid, hvis du besøger os. Derfor lagerfører vi ikke mærker, hvor vi ikke er blandt de bedste i Danmark.

Om vores sortiment:

Vi har Danmarks største sortiment i kvalitetskikkerter lige fra begynder-børnekikkerten til kikkerter fra de populære mærker Focus, Celestron og Pentax samt til de mest fantastiske og kostbare kikkerter fra Swarovski, Zeiss, Leica, Kowa og Steiner. Kun hos os har du muligheden for at sammenligne alle modeller fra verdens bedste producenter.

Du vil også finde mere specielle kikkerter som for eksempel natkikkerter/lysforstærkere, afstandsmålere/rangefindere og stjernekikkertere.

Vi forhandler kameraer fra Leica, Panasonic og Pentax. Tre producenter som producerer og udvikler kamera i topklasse både med hensyn til billedkvalitet, håndtering og design. Til disse mærker lagerfører vi også en masse relevant tilbehør, som giver dig større glæde, når du fotograferer med dit valgte kamera.
Instant-kameraer er nu utroligt populære, og vi har på lager fra både Polaroid og Fuji.

Når du skal have lavet billeder fra hukommelseskort, computer, mobiltelefon eller tablet kan vi hjælpe dig. Vi har den nyeste og bedste fotoprinter fra Fuji. Så om du vil besøge os og benytte vores fotokiosker eller benytte din PC til at bestille dine billeder er dit valg. Du kan også bestille billeder direkte fra din iPhone, Android-telefon eller tablet via vores egen app (Fujipix DK). Alle andre fotoopgaver kan vi også løse for dig. Kom og oplev vores kvalitet.

Hos os finder du også Københavnsområdets største udvalg i fotorammer og album.

Vi har også alt i blæk til Canon, Epson, HP og Brother printere samt fotopapir fra Ilford.

Billeder til pas, kørekort, visum og andet er vi specialister i. Vi kender alt til gældende regler og overfører bl.a. pasbilleder automatisk til kommunen.

Kom og besøg os.

Henter... Vent venligst ...