Besøg os eller ring: Holte Midtpunkt 8-9, 2840 Holte. Tlf. 45 42 07 17

  • Oplev verdens bedste kikkerter
  • Kompetence og service
  • Gratis parkering
  • Dag til dag-levering
  • Fragt fra 25 kr.
  • Leksikon

Pentax K-1 Hus inkl. Pentax HD D FA 24-70MM F2.8ED

PENTAX K-1 hus med Pentax HD D FA 24-70MM F2.8ED SDM WR M/Etui - PENTAX’s første digitale 35mm fuldformat kamera.

Producent

Ricoh Pentax

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med Post Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  26.395,00

Ikke på lager

Beskrivelse

PENTAX K-1 - PENTAX’s første digitale 35mm fuldformat kamera.

PENTAX K-1 er udstyret med en stor og avanceret CMOS-billedsensor (35,9mm x 24,0mm) med 36,4 effektive megapixels og PENTAX's originale billedteknologi, leverer PENTAX K-1 billeder i høj opløsning i ekstremt høj kvalitet.

PENTAX K-1 har en stor fuldformatsensor med 36,4 effektive megapixels
Kameraet har også AA (anti-aliasing) filterfri design, som prioriterer høj opløsning. I kombination med en hurtig billedprocessor og den nyudviklede PRIME IV imaging engine, med kapacitet på 14-bit RAW-formats billeder, optimerer kameraet de 36,4 effektive megapixels for at levere en ekstremt høj opløsning. Kameraet tillader også højfølsom fotografering optil 204.800 ISO.

PENTAX K-1 er udstyret med en nyudviklet SR II 5-akslet billedstabilisering
Indbygget SR billedstabilisator giver optimal stabilisering med alle kompatible objektiver
Ud over at kompensere for kamerarystelser forårsaget af "pitch" og "yaw", kompenserer dette system også effektivt for kamerabevægelser forårsaget af horisontal og vertikal shift (forekommer ofte ved makrofotografering) og bevægelse forårsaget af "roll", som er vanskelig at kompensere for med stabiliseringssystemer i objektivet. Systemet kompenserer for op til hele 5 lukkertrin - som er det mest avancerede blandt alle PENTAX digitale SLR-modeller - for at give flere muligheder for håndholdt fotografering. Selv ved panorering fanger systemet kameraets bevægelser, og styrer SR-systemet til altid at levere den bedste billedkvalitet uden at skulle foretage indstillinger.

PENTAX K-1 Pixel Shift Resolution System med en ny funktion der korrigerer for bevægelser
PENTAX K-1 indeholder Pixel Shift Resolution Systemet, ** som er den nyeste teknologi inden for superopløsning, som lagrer fire billeder af motivet ved at bevæge billedsensoren en enkelt pixel for hvert billede, og smelter disse sammen til ét billede. Dette system indeholder nu en funktion til at korrigere for motivbevægelse, *** som automatisk detekterer et bevægeligt objekt under optagelse og minimerer negative effekter under bearbejdningen af billederne.

PENTAX´s innovativ AA-filtersimulator minimerer moiré
Ved at tilføre mikroskopiske vibrationer til sensoren under eksponeringen vil K-1's AA (anti-aliasing) filtersimulator**** give den samme moiréreduktion som et optisk AA-filter. Til forskel fra et optisk filter, som altid skaber det samme resultat, lader denne innovative simulator brugeren vælge, ikke bare mellem AA-filter til eller fra, men også vælge niveauet for effekten. Dette betyder, at den ideelle effekt kan vælges ud fra den enkelte situation.

Da PENTAX K-1’s SR-enhed kan styre billedsensoren i alle retninger, tilbyder den en række andre funktioner, herunder auto-niveaukorrektion, finjustering af billedkomposition og ASTRO TRACER, som forenkler avanceret astrofotografering sammen med det indbyggede GPS-modul.

* Kompatible objektiver: K-, KA-, KAF-, KAF2- og KAF3-objektiver; objektiver med skruegevind (med adapter); og objektiver til 645- og 67-systemet (med adapter). Visse funktioner er ikke tilgængelige med enkelte objektiver.
** Ved brug af denne funktion anbefales det at stabilisere kameraet med et stabilt stativ. Når et bevægeligt objekt fotograferes, er det muligt at hele eller dele af motivet ikke bliver skarpt.
*** Hvis motivet bevæger sig i en speciel retning/mønster, er det muligt at bevægelsen ikke korrigeres optimalt. Funktionen garanterer ikke korrigering af alle typer motiver.
**** Denne funktion virker mest effektiv med en lukkerhastighed på 1/1000 sekund eller langsommere. Funktionen kan ikke bruges i kombination med visse tilstande, herunder Pixel Shift Resolution systemet.

PENTAX K-1 har en nyudviklet fleksibel tilt-LCD-skærm, som kan bevæges til den ønskede vinkel horisontalt, vertikalt og diagonalt med en enkelt bevægelse uden at afvige fra objektivets optiske akse. Brugeren kan ikke bare tilte skærmen ca. 35 grader horisontalt og ca. 44 grader vertikalt, den kan også trækkes ud fra kameraets bagside for at give en høj eller lav kameravinkel. Den store, 3,2" LCD-skærm har ca. 1.037.000 punkter og 3:2 formatforhold. Med den nye "Outdoor View Setting" funktion kan brugeren vælge niveau for skærmens lysstyrke med et enkelt tryk på en knap.

PENTAX K-1 har et nyudviklet SAFOX 12 AF-sensormodul med udvidet AF-ramme, som dækker fuldformat billedfelt med 33 AF-sensorer (25 krydstype sensorer i midten).
Ved at kombinere et 86.000 pixels RGB-lysmålingssystem med den nye PRIME IV billedprocessor analyserer K-1’s avancerede PENTAX Real-Time Scene Analysis System en realtidsanalyse over hele billedfeltet af motivets bevægelse og farvesammensætning. Baseret på disse data måler det lysforholdene i motivet med stor nøjagtighed og optimerer eksponeringen. Ved brug af banebrydende teknologi inden for kunstig intelligens, kaldet "deep learning", analyseres hvert enkelt individuelle motiv nøjagtigt, og optimerer eksponeringen for en givet situation.

* Effektiv når AUTO eksponeringstilstand er sat til "Scene Analyze Auto" og Custom Image-tilstand er sat til "Auto Select".

PENTAX K-1's optiske søger er nyudviklet til fuldformatkameraet og har næsten 100% søgerbillede, og ca. 0,7x forstørrelse. Det transparente søgerdisplay gør det desuden muligt at vise en række informationer i søgeren.

PENTAX K-1 har en stor lukkermekanisme, som er udviklet til kameraets fuldformatsensor. Den indeholder en række nye mekanismer, som sørger for hurtigt og nøjagtig kontrol af spejlenheden, herunder en dæmpemekanisme, som effektivt dæmper spejlbevægelsen. Brugeren kan tage op til 17 billeder i RAW-format (eller op til 70 JPEG-billeder i bedste kvalitet) i en sekvens, med en tophastighed på ca. 4,4 billeder pr. sekund.

PENTAX K-1's toppanel og for- og bagside er lavet i en let og solid magnesiumlegering. Lukkermekanismen er testet til hele 300.000 udløsninger (målt under faktiske forhold) for professionel brug. Med hele 87 forseglinger i huset er K-1 støvtæt, vejr- og kuldesikret, og garanterer en korrekt funktion ned til -10°C.

PENTAX K-1 har Wi-Fi-funktion for at understøtte betjening fra en smartphone eller tablet. Ved at downloade Image Sync app'en til din mobile enhed kan du se live-view-billedet, tage stillbilleder og foretage justeringer, som f.eks. blænde, lukkertid og ISO-følsomhed med den mobile enhed. Det er også muligt at downloade billeder fra kamera til mobilenhed, for derefter at lægge billederne op på de sociale netværk.

PENTAX K-1 optager video i Fuld HD (1920 x 1080 pixels; 60i/30p) i H.264 format, og har stereomikrofonindgang og hovedtelefonudgang. Brugeren kan også justere lydniveauet manuelt under optagelse og begrænse vindstøj med en ny funktion til reduktion af vindstøj. Ud over de mange kreative indstillinger til video,* har K-1 også intervalvideo, som fanger 4K-opløsning (3840 x 2160 pixels) videoklip med et fastsat, valgfrit interval.

* Når speciel billedbehandling er nødvendig, kan frame rate variere afhænging af den valgte effekt.

Takket være det indbyggede GPS-modul byder K-1 på en række avancerede GPS-funktioner under optagelse, herunder sted location, længde-/breddegrad, højde og UTC (Universal Time Coordinated) og kompasretning.
PENTAX K-1 har også en række andre værktøjer indbygget: Elektronisk kompas, som viser kompasretningen på LCD-skærmen; GPS-log, som holder styr på fotografens færden, og ASTRO TRACER, som forenkler fotografering af himmellegemer ved at koble GPS-data med kameraets SR-mekanisme.

Øvrige funktioner

> High-grade DRII (Dust Removal II) støvfjerningsmekanisme til effektiv eliminering af støv på sensoren ved hjælp af ultrasonisk vibration
> Crop-funktion med valg AUTO, FF (Full Frame) og APS-C, for at tilpasse til forskellige objektiver
> Clarity control og Skin Tone korrektionsfunktionner, udviklet af RICOH Central Laboratory
> HDR-funktion (High Dynamic Range) med dataarkivering i RAW-format, også til håndholdt fotografering
> PENTAX-originalt hyper operating system for hurtig og præcis kreativ betjening
> To SD-kortindgange (kompatible med SDXC UHS-1 speed class i SDR104 buss speed-tilstand)
> Kompensation for forskellige parametre: lens distortion, lateral chromatic aberration, diffraction, og brightness level at image-field edges. Fringe effect-kompensering er også tilgængelig i RAW-format bearbejdning.
> Kompatibilitet med PENTAX Image Transmitter 2 tethering software (Software opdatering fra RICOH IMAGING officielle website kræves)
> Digital Camera Utility 5 software (nyeste version) medfølger

Pentax HD D FA 24-70MM F2.8ED SDM WR M/Etui

Standardzoom med en brændvidde på 24-70mm og en lysstærk blænde på F/2.8, som er udformet til at passe til det nye fuldformatssensorer.
Med tre ED (Extra-low Dispersion) optiske elementer og fire asfæriske optiske elementer garanteres detaljerige billeder med høj kontrast og høj opløsning, og aberrationer holdes på et minimum.
Den indbyggede SDM-motor (Supersonic Direct-drive Motor) giver en lydløs og hurtig autofokus.

Objektivet er pålideligt med sin vejrresistente konstruktion og med specialtætninger, som effektivt forhindrer vand i at trænge ind.
Når objektivet bruges sammen med et vejrbestandigt PENTAX SLR-kamera, får man en yderst holdbar og pålidelig løsning, som er perfekt i selv de mest krævende miljøer - selv i regn og tåge, eller på steder, hvor man udsættes for vandsprøjt og fugt.

Objektivlinsen behandles med en flerlags-coating (HD Coating) af høj kvalitet.
Sammenlignet med en almindelig flerlags-coating garanterer denne overfladebehandling en langt højere lystransmission og mange færre refleksioner.
Resultatet er billeder med den højest kontrast, også under de mest krævende lysforhold.

Objektivet er udstyret med Quick-Shift Focus, som gør det muligt hurtigt at skifte til manuel fokusering, efter at motivet er fanget i fokus af kameraets AF-system.

Rund blændeåbning giver en jævn og smuk bokeh, samtidig med at lysstriber fra punktformede lyskilder minimeres.

Låsemekanisme forhindrer objektivet i at falde ud, når det peges nedad.

Tilbehør

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Pentax HD D FA 150-450mm ED DC AW W F/4,5-5,6

Pentax HD D FA 150-450mm ED DC AW W F/4,5-5,6

Dette super-teleobjektiv er udviklet til at dække brændvidder fra 150 til 450mm.

DKK  20.195,00

På lager

Info/kurv
Pentax HD D FA* 70-200mm ED AW F/2,8

Pentax HD D FA* 70-200mm ED AW F/2,8

Højeffektivt objektiv i Star-serien med en stor F/2.8 blænde.

 

DKK  18.195,00

Ikke på lager

Info/kurv
Pentax HD D FA 24-70MM F/2.8ED SDM WR M/Etui

Pentax HD D FA 24-70MM F/2.8ED SDM WR M/Etui

Det første fuldformatsobjektiv fra Pentax.

Objektivet passer naturligvis også på de nuværende K-modeller med APS-C-sensor

DKK  11.995,00

Ikke på lager

Info/kurv
Pentax HD D FA 28-105mm F/3,5-5,6ED DC WR

Pentax HD D FA 28-105mm F/3,5-5,6ED DC WR

Kompakt og let standardzoom

DKK  5.295,00

På lager

Info/kurv
Pentax D-BG6 Batterigreb

Pentax D-BG6 Batterigreb

Pentax D-BG6 Batterigreb passer til Pentax K-1 kamerahuset

DKK  2.695,00

På lager

Info/kurv
Pentax HD D FA 15-30mm F/2,8ED SDM WR

Pentax HD D FA 15-30mm F/2,8ED SDM WR

Lysstærkt, Full-Frame vidvinkel objektiv til Pentax K-1

DKK  14.695,00

På lager

Info/kurv

Video

Videoer

Henter... Vent venligst ...