Focus Can Can Aluminium

Focus Can Can Aluminium er en stilren og enkel aluminiumsramme. Can Can Aluminium fås i størrelser fra 9x12 til 50x70, op til 24x30 kan rammen både hænge og stå, større rammer kan kun hænge. Focus Can Can Aluminium er 7 mm bred. Glasset i Focus Can Can Aluminium er almindeligt, søger du rammer med refleksfrit glas, kan du kigge på vores udvalg af Axel D. Jensen rammer.

12 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Focus Can Can 9x12 cm Aluminium
  Focus Can Can 9x12 cm Aluminium
  DKK  40,00
  Indlæser lager...
 2. Focus Can Can 10x15 cm Aluminium
  Focus Can Can 10x15 cm Aluminium
  DKK  50,00
  Indlæser lager...
  Udsolgt
 3. Focus Can Can 13x18 cm Aluminium
  Focus Can Can 13x18 cm Aluminium
  DKK  60,00
  Indlæser lager...
 4. Focus Can Can 15x20 cm Aluminium
  Focus Can Can 15x20 cm Aluminium
  DKK  70,00
  Indlæser lager...
 5. Focus Can Can 18x24 cm Aluminium
  Focus Can Can 18x24 cm Aluminium
  DKK  80,00
  Indlæser lager...
 6. Focus Can Can 20x25 cm Aluminium
  Focus Can Can 20x25 cm Aluminium
  DKK  90,00
  Indlæser lager...
 7. Focus Can Can 20x30 cm Aluminium
  Focus Can Can 20x30 cm Aluminium
  DKK  90,00
  Indlæser lager...
 8. Focus Can Can 21x30 cm A4 Aluminium
  Focus Can Can 21x30 cm A4 Aluminium
  DKK  90,00
  Indlæser lager...
 9. Focus Can Can 24x30 cm Aluminium
  Focus Can Can 24x30 cm Aluminium
  DKK  100,00
  Indlæser lager...
 10. Focus Can Can 30x40 cm Aluminium
  Focus Can Can 30x40 cm Aluminium
  DKK  140,00
  Indlæser lager...
 11. Focus Can Can 40x50 cm Aluminium
  Focus Can Can 40x50 cm Aluminium
  DKK  200,00
  Indlæser lager...
 12. Focus Can Can 30x45 cm Aluminium
  Focus Can Can 30x45 cm Aluminium
  DKK  150,00
  Indlæser lager...

12 varer

pr. side
Faldende orden

Focus Can Can er en stilren og enkel aluminiumsramme. Can Can fås i størrelser fra 9x12 til 50x70, op til 24x30 kan rammen både hænge og stå, større rammer kan kun hænge. Focus Can Can er 7 mm bred og fås i sort og sølv. Glasset i Focus Can Can er almindeligt, søger du rammer med refleksfrit glas, kan du kigge på vores udvalg af Axel D. Jensen rammer.

Aluminiumsrammer fås i mange forskellige designs, og du kan være helt sikker på at finde en der passer perfekt til dig og dit hjem. En af de mest solgte aluminiums rammer er Focus Can Can, som er en stilren ramme, der fås i sort og sølv. Aluminiumsrammer fås i mange forskellige størrelser, også meget større end trærammer, da de er meget stærkere.

Focus Can Can kommer med bagpap produceret i syrefrie materialer, så det indrammede billede ikke skades over tid, og Focus Can Can kan både stå og ophænges på begge leder op til størrelse 24x30, større kan kun hænge.

Et indrammet billede er en god måde at udsmykke og personliggøre dit hjem på, og med en flot Focus Can Can aluminiumsramme kan du fremvise dit foto, kunstværk eller din plakat på bedste vis. Om du skal have det store familiefoto over sofaen sat i en Focus Can Can aluminiumsramme, eller godt kunne tænke dig at få lavet en fotovæg med alle de bedste ferieminder, så kan du være sikker på vi har lige den Focus Can Can ramme du skal bruge.

Udover de typiske aluminiumsrammer, trærammer og plastikrammer har vi desuden sjove collagerammer, moderne akrylrammer, enkle klipsrammer og plakatrammer til børneværelset.

Med en flot Focus Can Can aluminiumsramme er du sikker på billedet, plakaten eller kunstværket holder og giver glæde i mange år.

Hvad med et passepartout til din Focus Can Can aluminiumsramme?

Et passepartout placeres mellem Focus Can Can aluminiumsrammens glas og det billede, du ønsker at sætte i aluminiumsrammen, hvilket giver mere dybde i billedet.

Et passepartout er et stykke syrefrit karton, der ligger mellem glas og billede/kunstværk i aluminiumsrammen, der har to funktioner: Første funktion er at give ekstra fokus og fremhæve billedet, anden funktion er at beskytte billedet, ved at tilføje lidt afstand mellem foto og glasset i Focus Can Can aluminiumsrammen, der beskytter billedet mod de ydre temperatursvingninger, som glas overfører meget let. Luft fungerer som et isolerende lag, der samtidig giver dig bedre udsyn til motivet.

Passepartout kan fås i forskellige former, så de passer til forskellige typer af billeder. Et ovalt passepartout kan være rigtig flot til f.eks. et portræt, hvor et kvadratisk eller rektangulært passepartout ofte vil passe bedre til et landskabsbillede.

Det sorte passepartout er velegnet til at skabe kontrast til lysere billeder eller rammeprofiler. Et sort passepartout giver en højere kontrast til billedet, så billedet ofte ser skarpere ud i forhold til hvad det er.

Det hvide passepartout er velegnet til at skabe kontrast til mørkere billeder eller rammeprofiler. Vælger man et hvidt passepartout til en lysere aluminiumsramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet. Et hvidt passepartout er et godt all-round passepartout, som ofte er velegnet til sort/hvid-billeder og motiver med markante farver.

Oftest tages skolefotos og portrætter med hvid baggrund, og det sorte passepartout vil bringe motivet i centrum. Vælger man et sort passepartout til en mørkere aluminiumsramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet.

Passepartout fås til alle standard rammemål i både sort og hvid udgave.

Viser butikker tættest på