Focus Captain 7x50 Kompas

Varenr.
107924

Focus Captain 7x50 Kompas har en enorm dybdeskarphed, hvilket betyder at der er minimal behov for fokusering. Med en nærgrænse på kun 2m har du et skarpt billede fra 2m til uendelighed på tværs af hele synsfeltet ét.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  2.395,00
På lager i butikken
Focus Captain 7x50 Kompas er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Focus Captain 7x50 Kompas er en ny udviklet høj kvalitets marine kikkert fra Focus.
Da man har brugt kvalitets BaK4 tagprisme giver det mulighed for at bygge en slank, kompakt og holdbar marine kikkert, der passer til alle båd typer.

Den meget avanceret coating FBMC (Full Broadband Multi Coating) der er påført på alle glasfladerne samt barium krone glasprismer (BaK4) der behandles med Silvercoating og Phase-coating for at opnå den optimal skarphed og lystransmission.

Focus Captain 7x50 Kompas har en enorm dybdeskarphed, hvilket betyder at der er minimal behov for fokusering. Med en nærgrænse på kun 2m har du et skarpt billede fra 2m til uendelighed på tværs af hele synsfeltet ét.

Selv om du bruger kontrast og baggrundsbelysningsfunktionen i mørke vil du stadigvæk opleve et fantastisk billede, hvor den høje kvalitet vil overraske dig gang på gang.

Focus Captain har fået nye Twist-up eyecups gør det nemt at justere afstanden mellem øjet og kikkerten, det vil altid give dig den bedste vision med eller uden briller. Du kan justere afstanden mellem dine elever fra 56 til 73 mm.

Har du brug for at tage et pejlemærke tages dette nemt med et rolige og stabile kompas. Kikkerten har en indbygget skala, hvor du kan beregne objektets afstand eller størrelse.

Gummiammen giver et sikkert greb på kikkerten, og det er nemt at holde kikkerten med den ene hånd, hvis dette skulle være nødvendigt i hårdt vejr.

Focus Captain 7x50 Kompas bliver leveret med en slidstærk taske og en flyderem.

Teknisk info
SKU107924
Forstørrelse7x
Diameter på frontlinse50mm
Synsfelt på 1000M116m
Synsfelt (grader)6,6
Nærgrænse2,0m
VandtætJa
Vægt930g
Garanti5 År
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på