Focus Rock 15x20 cm Eg

Varenr.
108083

Focus Rock 15x20 cm Eg er en smuk og simpel træramme, som passer til alle miljøer. Rammen kan både hænge på væggen og stå.

Focus Rock er en simpel og elegant træramme, der fås i størrelser fra 9x12 til 40x50 og leveres alle med almindeligt glas. Der kan tilkøbes både sort og hvidt passepartout til Focus Rock i alle standardmål.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  50,00
Længere levering 2+ uger

Focus Rock 15x20 cm Eg er en smuk og simpel træramme, som passer til alle miljøer. Rammen kan både hænges på væggen og stå.

Focus Rock er en simpel og elegant træramme, der fås i størrelser fra 9x12 til 40x50. Alle Focus Rock størrelser op til 24x30 kan både hænge og stå, hvor større rammer kun kan hænge. Focus Rock fås i sort, hvid, guld og træ, samt en masse andre farver og leveres alle med almindeligt glas.

Der kan tilkøbes passepartout til alle standardmål i både sort og hvid udgave. Et passepartout er et stykke syrefrit karton, der ligger mellem glas og billede/kunstværk i rammen.
Idéen er at beskytte billedet mod de ydre temperatursvingninger, som glas overfører meget let. Luft fungerer som et isolerende lag, der samtidig giver dig bedre udsyn til motivet.

Vælger du en ramme i træ, som Focus Rock, skal du tage stilling til om du kunne tænke dig en malet træramme, kunne være sort, hvid eller farvet, eller om du hellere vil have trærammens naturlige farve frem.

Focus Rock, er en smal træramme der fås i størrelser op til 40x50, både i eg og sort- eller hvidmalet. Trærammen er en meget alsidig ramme, der passer ind i de fleste hjem. Har du et billede i sarte, eller let nedtonede farver, er en lys træramme, som Focus Rock Eg, ofte en god løsning, da trærammen, med sine naturlige farver understøtter billedets udtryk.

Alle Focus Rock trærammer kommer med bagpap produceret i syrefrie materialer, så det indrammede billede ikke skades over tid, og langt de fleste trærammer kan både stå og ophænges på begge leder. Når du vælger din træramme, skal du også tage højde for om du ønsker en træramme med almindeligt glas eller refleksfrit glas. Focus Rock kommer med almindeligt glas. Alle vores dansk producerede ADJ trærammer kommer med refleksfrit glas i høj kvalitet, der reducerer refleksioner fra lysindfald.

Et indrammet billede er en god måde at udsmykke og personliggøre dit hjem på, og med en flot træramme kan du fremvise dit foto, kunstværk eller din plakat på bedste vis. Om du skal have det store familiefoto over sofaen sat i en Focus Rock træramme, eller godt kunne tænke dig at få lavet en fotovæg med alle de bedste ferieminder, så kan du være sikker på vi har lige den træramme du skal bruge.

Udover de typiske trærammer, alurammer og plastikrammer har vi desuden sjove collagerammer, moderne akrylrammer, enkle klipsrammer og plakatrammer til børneværelset.

Med en flot Focus Rock træramme er du sikker på billedet, plakaten eller kunstværket holder og giver glæde i mange år.

Hvad med et passepartout til din Focus Rock træramme?

Et passepartout placeres mellem trærammens glas og det billede, du ønsker at sætte i Focus Rock trærammen, hvilket giver mere dybde i billedet.

Et passepartout er et stykke syrefrit karton, der ligger mellem glas og billede/kunstværk i Focus Rock trærammen, der har to funktioner: Første funktion er at give ekstra fokus og fremhæve billedet, anden funktion er at beskytte billedet, ved at tilføje lidt afstand mellem foto og glasset i fotorammen, der beskytter billedet mod de ydre temperatursvingninger, som glas overfører meget let. Luft fungerer som et isolerende lag, der samtidig giver dig bedre udsyn til motivet.

Passepartout kan fås i forskellige former, så de passer til forskellige typer af billeder. Et ovalt passepartout kan være rigtig flot til f.eks. et portræt, hvor et kvadratisk eller rektangulært passepartout ofte vil passe bedre til et landskabsbillede.

Det sorte passepartout er velegnet til at skabe kontrast til lysere billeder eller rammeprofiler. Et sort passepartout giver en højere kontrast til billedet, så billedet ofte ser skarpere ud i forhold til hvad det er.

Det hvide passepartout er velegnet til at skabe kontrast til mørkere billeder eller rammeprofiler. Vælger man et hvidt passepartout til en lysere træramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet. Et hvidt passepartout er et godt all-round passepartout, som ofte er velegnet til sort/hvid-billeder og motiver med markante farver.

Oftest tages skolefotos og portrætter med hvid baggrund, og det sorte passepartout vil bringe motivet i centrum. Vælger man et sort passepartout til en mørkere træramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet.

Passepartout fås til alle standard rammemål i både sort og hvid udgave.

Teknisk info
SKU108083
Viser butikker tættest på