Goldbuch Trend

Lette, lyse farver er de særlige kendetræk ved Goldbuch Trend. De køligere toner stemmer overens med den skandinaviske tankegang og formidler balance og harmoni. De leverer den perfekte ramme til det essentielle: de mest vidunderlige øjeblikke gemt på printede fotos. En yderligere grund til at vælge et Goldbuch Trend fotoalbum: de er det ideelle arkiv til rigtige printede billeder. Ingen harddisk der kan gå i stykker, ingen telefon der bliver udskiftet og ingen cloud der lige pludselig lukker og stiller dig i en svær situation.

Goldbuch Trend Super har lommer til 200 billeder i størrelsen 10x15cm. Et fotoalbum med lommer er for dig, der ønsker en let og hurtig måde, at organisere dine billeder på. Her slipper du for den tidskrævende proces med enten at skulle lime eller klistre dine billeder, og det eneste du skal gøre, er blot at indsætte billederne i albummets indbyggede plastlommer. Dette betyder at billederne også nemt kan tages ud senere, hvis det skulle blive aktuelt.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Goldbuch 176070 Trend Super 200 10x15cm Blå-Grå
  Goldbuch 176070 Trend Super 200 10x15cm Blå-Grå
  DKK  230,00
  Indlæser lager...
 2. Goldbuch 176060 Trend Super 200 10x15cm Grå
  Goldbuch 176060 Trend Super 200 10x15cm Grå
  DKK  230,00
  Indlæser lager...
 3. Goldbuch 176050 Trend Super 200 10x15cm Beige
  Goldbuch 176050 Trend Super 200 10x15cm Beige
  DKK  230,00
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Faldende orden

Et fotoalbum med lommer er for dig, der ønsker en let og hurtig måde, at organisere dine billeder på. Her slipper du for den tidskrævende proces med enten at skulle lime eller klistre dine billeder, og det eneste du skal gøre, er blot at indsætte billederne i albummets indbyggede plastlommer. Dette betyder at billederne også nemt kan tages ud senere, hvis det skulle blive aktuelt.

I vores brede sortiment af fotoalbum med lommer, kan du finde album der har plads til alt fra 36 til 300 billeder. Langt de fleste af vores album har lommer der passer til den gængse standardstørrelse 10x15cm, men i vores udvalg finder du også album der passer til 11x15cm og 13x18cm.

Når det kommer til stil og design har vi flere forskellige album-serier at vælge imellem. Fra de klassiske sorte, røde og blå fotoalbum i imiteret læder til mere stilrene og moderne album med canvas-omslag. Hos Image Foto har vi valgt kun at forhandle fotoalbum i høj kvalitet. Dette betyder, at alle vores fotoalbum med lommer er produceret i syrefrie materialer, så dine billeder ikke skades over tid, og at langt de fleste album er bundet i ryggen for at opnå den bedste holdbarhed. For at have et prisvenligt alternativ, er enkelte serier dog limet i ryggen, og derfor lidt billigere.

Fotoalbum med lommer er som nævnt den hurtige og lette måde at organisere og beskytte dine dyrebare billeder på. I de større album med plads til henholdsvis 200 og 300 billeder, er der mulighed for at skrive lidt tekst til hvert billede. Dette kan give albummet et mere personligt præg og hjælpe til at historien bag billedet, altid står klart i hukommelsen. Album med plads til 200 fotos leveres med memo-etiketter, der kan indsættes under hvert billede og påføres tekst, hvorimod skrivefeltet er indbygget i siderne i album med plads til 300 billeder.

Husk at de forskellige slip-in fotoalbum vi tilbyder, ofte er en del af en album-serie, og at du derfor kan holde samme stil, hvis du ønsker album i forskellige størrelser.

Viser butikker tættest på