Sirui Fotostativer

Sirui er et kinesisk brand som blev grundlagt i 2001, og de er hurtigt blevet en af de førende producenter af fotografisk udstyr. De er specialiserede i fremstilling af professionelle stativer, et-bensstativer, kuglehoveder og andet tilbehør.

Deres brede line-up af etbensstativer/monopods giver god mulighed for at finde den typer der passer dit behov. I vores udvalgte sortiment er der udgaver i aluminium og kulfiber og vi har desuden valgt at inkludere lidt at deres trebensstativer, da disse modeller kan konvertere det ene ben om til en monopod løsning.

Sirui har nyskabende produktionsteknologi: I stedet for at bruge de mere traditionelle støbemetoder, som er typiske for stativkonstruktion, er Sirui blevet en pioner inden for brug af smede-teknologi i fremstillingsprocessen. Den særlige smedningsproces får strukturen af metallet svejset bedre sammen og gør den mere kompakt, hvilket kraftigt forøger stativets styrke-til-vægt-forhold.

Dette gør det muligt for Sirui at bygge produkter med ekstraordinær styrke og holdbarhed, der samtidigt er overraskende lette. Smedningen sikrer kvaliteten af de metalliske fibre, så det forbliver konsekvent både indvendigt og udvendigt. Den høje kvalitet giver mulighed for en længere levetid samt bedre ydeevne.

Sirui er en af de få producenter, der laver deres egne kulfiberben. Brugen af 100% kulfiber og 8 eller 10 kryds-lag gør Sirui-stativer og monopods i stand til at understøtte en imponerende belastningskapacitet, samtidig med at der leveres et letvægtsprodukt. Kulfiber er også meget modstandsdygtig over for temperaturændringer, friktion og korrosion.

2 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Sirui P-306 Etbensstativ Aluminium
  Sirui P-306 Etbensstativ Aluminium
  DKK  599,00
  Indlæser lager...
 2. Sirui P-326 Etbensstativ Kulfiber
  Sirui P-326 Etbensstativ Kulfiber
  DKK  795,00
  Indlæser lager...

2 varer

pr. side
Faldende orden
Viser butikker tættest på