Joby Gorillapod 3K Kit

Varenr.
108763

Joby GorillaPod 3K Kit er en pakke bestående af GorillaPod 3K-stativet og kuglehovedet BallHead 3K, der i kombination giver en let, kompakt og meget fleksibel løsning til fotografer, filmskabere og videobloggere, der har brug for støtte til foto- og videoudstyr i den lettere ende.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  649,00
På lager i butikken
Joby Gorillapod 3K Kit er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

På trods af Joby GorillaPod 3K´s lave vægt på kun 391 gram, kan stativ og kuglehoved håndtere enheder på op til 3 kg, som eksempelvis et kompakt spejlreflekskamera, et systemkamera eller en større flashenhed. Joby GorillaPod 3K kittet er også robust nok til at håndtere flere videolamper eller lys ved hjælp af JOBYs tilbehørskit og fatninger. Med sine tre fleksible og leddelte ben, der er dækket af gummibelagte greb, kan stativet bruges på mange forskellige måder. Stil det, hold det i hånden eller vikkel stativet omkring en stolpe, et hegn eller en trægren. Joby GorillaPod 3K har en quick release-plade og separat panoreringsled til at sikre en præcis indstilling af kuglehovedet, og fotostativets 360 graders panorering og ± 90 graders hældning giver optimale justeringsmuligheder.

Joby GorillaPod 3K egenskaber:

>De fleksible ben kan vikles rundt om forskellige genstande, så du opnår ubegrænsede vinkler og får præcis kontrol over kompositionen.

>Gummibeklædte led og fødder giver solidt greb og stabilitet i ujævnt terræn

>Monter al slags udstyr, der vejer maksimalt 3 kg og har et ¼"-20 stativgevind

>Let og kompakt, passer i en skuldertaske eller rygsæk

Teknisk info
SKUJB01507-BWW
Viser butikker tættest på