Joby GorillaPod 5K Kit

Varenr.
108767

Med Joby GorillaPod 5K kittet får du et kompakt og fleksibelt fotostativ med en bærevægt på op til 5 kg. Det medfølgende 5K kuglehoved gør det endnu nemmere at tilpasse stativet til den ønskede vinkel, så du kan optage flotte videoer og billeder.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  1.395,00
På lager i butikken
Joby GorillaPod 5K Kit er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

JOBY GorillaPod 5K Kit er en pakke bestående af GorillaPod 5K-stativet og kuglehovedet BallHead 5K. Tilsammen giver de en kompakt og meget fleksibel løsning til fotografer, filmskabere og videobloggere, der har brug for støtte til tungere foto- og videoudstyr. Det stærke og fleksible GorillaPod 5K fotostativ kan bære kameraudstyr med en vægt på op til 5 kg, som eksempelvis et professionelt spejlreflekskamera med en lysstærk zoomoptik eller en stor flashenhed. Stativet er også robust nok til at håndtere flere videolamper eller lys ved hjælp af Jobys tilbehørskit og fatninger.

Joby GorillaPod 5K har tre fleksible og leddelte ben, der er dækket af gummibelagte greb, hvilket betyder at stativet kan bruges på mange forskellige måder. Stil det, hold det i hånden eller vikkel stativet omkring en stolpe, et hegn eller en trægren. Joby GorillaPod 5K yder fuld støtte til dit professionelle udstyr og er perfekt til fotografering, videooptagelse, vlogging og live streaming.

Joby GorillaPod 5K kuglehovedet er udstyret med en Arca Swiss-kompatibel quick release-plade, og har indstillingshjul til præcis justering. 360 graders panorering og ± 90 graders hældning giver optimale justeringsmuligheder.

JOBY GorillaPod 5K Kit egenskaber:
>Fleksibelt: De fleksible ben kan vikles rundt om forskellige genstande, så du opnår ubegrænsede vinkler og får præcis kontrol over kompositionen
>Stabilt: Gummibeklædte led og fødder giver solidt greb og stabilitet i ujævnt terræn
>Alsidigt: Monter al slags udstyr, der vejer maksimalt 5 kg og har et ¼"-20 stativgevind
>Transportabelt: Let og kompakt, passer i en skuldertaske eller rygsæk

Teknisk info
SKUJB01508-BWW
Viser butikker tættest på