Kenko Filter Kit - Protect/Pol/ND8 Filter 72mm

Varenr.
107166

Kenko Filter Kit - Protect/Pol/ND8 Filter 72mm indeholder et beskyttelsesfilter, polariseringsfilter og ND-filter så du som begynder er klar til at udnytte dit kamera fuldt ud.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  699,00
På lager i butikken
Kenko Filter Kit - Protect/Pol/ND8 Filter 72mm er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Kenko Smart Filter Kit 72mm indeholder tre filtre i en pakke. Kenko Smart Filter Kit er designet specifikt til begyndere og amatørfotografer som et første kit at starte op med.

Proctect filtret beskytter dit objektiv mod ridser, slag og støv og skidt, og er kun til ren beskyttelse. Polariseringsfiltret har derimod en effekt på dine billeder, og sørger for mere farvemætning og kontrast i solskin og situationer med meget lys. Filtret stjæler en smule lys, og skal derfor ikke bruges ved fotografering i svagt lys, da det kan påvirke billedkvaliteten.

ND8 filteret er for den mere øvede fotograf. Filtret stjæler endnu mere lys en polariseringsfiltret, og giver mulighed for fotografering med enten længere lukkerhastigheder eller lavere blænde i situationer med meget lys, hvor dette normalt vil give overeksponerede billeder.

Kenko Smart Filter Kit fås i flere størrelser, fra 37mm til 82mm, så det passer til forskellige kameraobjektiver.

Teknisk info
SKU237296
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på