Kenko Real Pro C-Pol Filter 95mm

Varenr.
103283

Kenko Real Pro C-Pol Filter 95mm polariseringsfiltret er konstrueret i henhold til Kenkos højeste kvalitetsstandarder. Circulære pol-filtre giver højere farvemætning og kontrast i billedet. 

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  2.995,00
Levering: 2-4 dage
Kenko Real Pro C-Pol Filter 95mm er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Den vigtigste egenskab hos Kenko Real Pro C-Pol Filter 95mm er Anti-Stain Coating, som repræsenterer en ny generation af Kenko coating-teknologi. Takket være en ny formel for coating på overfladen af Realpro-filtret, vil fugt og vand forme sig til dråber og løbe af filteret. Dette betyder, at det ikke er nødvendigt at rengøre filteret lige så ofte, og rengøringen bliver nemmere og sikrere. På grund af den glatte filteroverflade kan støv og pletter nemmere tørres væk, da ikke fæstner sig så hårdt på glasset. Tiden du bruger på pleje og rengøring vil afkortes betragteligt. Denne funktion værdsattes højt af fotografer, som fotograferer udendørs og i forskellige vejrforhold.

Kenko Real Pro C-Pol Filter 95mm bruges til at fjerne reflekser fra blanke overflader som fx vand og vinduesruder. Filterets egenskaber giver også billedet bedre lysstyrke og kontrast, og er velegnet til landskabsfotografering. Filteret styrer det blå i himlen, så du opnår en fin kontrast mellem himmel og skyer. Ved at dreje filteret kan du variere effekten. Størst effekt får du ved 90 graders vinkel mod solen, hvor du kan få himlen til at fremstå rigtig postkortblå.

Teknisk info
SKU229579
Viser butikker tættest på