Swarovski NL Pure

Med den nye NL Pure serie af håndkikkerter rykker Swarovski endnu engang grænserne, for hvad vi kan forvente os af en fuglekikkert i high-end segmentet. Et af Swarovski´s mottoer lyder "Constantly improving what is good", men hvordan konstruerer man en kikkert, der er bedre end den nærmest legendariske EL Pro serie?

 

Swarovski NL Pure er svaret. Med det hidtil breddeste synsfelt til dato og et nyt innovativt ergonomisk design er de tre modeller i NL Pure serien skabt til at bringe dig i ét med naturen. NL-serien består som sagt af tre modeller, men hvor to af modellerne er de klassiske 8x42 og 10×42 vi alle kender, tilbyder Swarovski nu for første gang nogensinde en 12x42, for dem der har brug for stor forstørrelse i en relativ kompakt størrelse.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. SWAROVSKI NL Pure 8x32 Burnt Orange
  SWAROVSKI NL Pure 8x32 Burnt Orange
  DKK  18.100,00
  Indlæser lager...
 2. SWAROVSKI NL Pure 10x32 Burnt Orange
  SWAROVSKI NL Pure 10x32 Burnt Orange
  DKK  18.400,00
  Indlæser lager...
 3. Swarovski NL Pure 8x32 Grøn
  Swarovski NL Pure 8x32 Grøn
  DKK  18.100,00
  Indlæser lager...
 4. SWAROVSKI NL Pure 10x32 Grøn
  SWAROVSKI NL Pure 10x32 Grøn
  DKK  18.400,00
  Indlæser lager...
 5. kikkert-fuglekikkerter-swarovski-kikkerter-swarovski-nl-pure-swarovski-nl-pure-12x42-2.jpg
  SWAROVSKI NL Pure 12x42
  DKK  21.200,00
  Indlæser lager...
 6. kikkert-fuglekikkerter-swarovski-kikkerter-swarovski-nl-pure-swarovski-nl-pure-8x42-1.jpg
  SWAROVSKI NL Pure 8x42
  DKK  20.400,00
  Indlæser lager...
 7. kikkert-fuglekikkerter-swarovski-kikkerter-swarovski-nl-pure-swarovski-nl-pure-10x42.jpg
  SWAROVSKI NL Pure 10x42
  DKK  20.800,00
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Faldende orden

Med den nye NL Pure serie af håndkikkerter rykker Swarovski endnu engang grænserne for hvad vi kan forvente os af en kikkert i high-end segmentet. Et af Swarovski´s mottoer lyder "Constantly improving what is good", men hvordan konstruerer man en kikkert, der er bedre end den nærmest legendariske EL Pro serie? Swarovski NL Pure er svaret. Med det hidtil breddeste synsfelt til dato og et nyt innovativt ergonomisk design er de tre modeller i NL Pure serien skabt til at bringe dig i ét med naturen. NL-serien består som sagt af tre modeller, men hvor to af modellerne er de klassiske 8x42 og 10×42 vi alle kender, tilbyder Swarovski nu for første gang nogensinde en 12x42, for dem der har brug for stor forstørrelse i en relativ kompakt størrelse.

 

Swarovski NL Pure 8x42 kan prale af et ekstremt stort synsfelt på hele 159 meter ved 1.000 meter, hvilket er det største i sin klasse på tværs af alle brands på markedet. Med højere forstørrelse medfølger et mindre synsfelt, men NL Pure 10x42 kikkerten leverer et imponerende synsfelt på 133 meter ved 1.000 meter, og har altså et synsfelt, der er næsten 20% breddere end Swarovski´s EL Pro 10x42. På trods af den høje forstørrelse har NL Pure 12x42 et synsfelt på 113 meter ved 1.000 meter.

 

Swarovski NL Pure er med sit elegante nye design skabt til at give brugeren den optimale ergonomi, når der skal observeres dyr og fugle i naturen. Som altid er der tænkt over hver en detalje i udformningen af kikkerten, for at sikre et behageligt greb og den perfekte balance, hvilket er essentielt når der observeres i længere tid af gangen. Ved at rotere prismerne i NL Pure, har Swarovski formået at reducere diameteren på den midterste del af kikkertrøret, så kikkerten ligger behageligt i hånden, og vægten er desuden reduceret i forhold til de tilsvarende EL Pro modeller.

 

Som altid leverer Swarovski optik i verdensklasse, og Swarovski NL Pure er udstyret med avancerede optiske Swarovision teknologier, hvilket garanterer et billede med høj kontrast, exceptionel skarphed og en fantastisk naturtro farvegengivelse, så selv de mindste detaljer kan identificeres.

 

Kikkerterne i NL Pure serien er udstyret med fluorit glaselementer, som stort set eliminerer kromatisk aberration/farvesløring. Da farvespredningen i fluoritglasset er langt mindre end selv de bedste typer af optisk glas, leverer kikkerterne et billede med exceptionel farvekorrekthed, opløsning og kontrast. Swarovski Field Flattener elementer sørger for enestående randskarphed, så selv motiver i yderkanten af billedet kan identificers uden problemer. Desuden sørger disse elementer for at minimere forvrængning i billedfeltet, hvilket medvirker at øjnene ikke trættes i samme grad, når kikkerterne bruges til langvarige observationer.

 

De tre velkendte Swarovski coatning-teknologier Swarobright, Swarotop og Swarodur hjælper til yderligere at højne den optiske kvalitet. Swarobright er en coatning af prismerne, der forbedrer farvegengivelsen og hjælper til at minimere flare særligt ved brug under dårlige lysforhold. Swarotop-coatningen påføres alle linse-elementer og forbedrer lystransmissionen markant. Dette sikrer et lyst og kontrastrigt billede med høj opløsning. Swarodur påføres alle prismer og linser og reducerer reflektioner for forbedret lystransmissionen og kontrast.

 

Alle Swarovski NL Pure kikkerter leveres med taske, bærerem, frontdæksler, regndæksel, mikrofiberklud, rensevæske og en børste. Denne kikkert benytter Swarovski's click-on remfæste og Swarovski's 10 års garanti medfølger, når du køber en NL Pure kikkert.

Viser butikker tættest på