Kowa BD

Kowa BD-serien er konstrueret med ED-glas, for at forbedre den optiske kvalitet, men historien slutter ikke der. ED-glas fremstilles i en lang række forskellige kvalitetsniveauer, og Kowa BD er udstyret med Kowa´s miljøvenlige XD-objektivelementer, der har et højt indhold af fluorit krystal mineraler. Flourit-krystallet er det bedste råmateriale til at sikre en høj lystransmission, og sikrer ydermere et billede med fantastisk randskarphed, høj opløsning og nærmest ingen kromatisk aberration.

 

Kowa´s coatningsteknologier er udviklet gennem årtier. Med multicoatede linseelementer og både fasekorrigering og coatede prismer forbedres lystransmissionen, og du får et billede med naturlig farvegengivelse og høj kontrast. Frontelementerne på Kowa BD er påført deres unikke KR-coating, som beskytter mod snavs, fedt og væskesprøjt.

 

Kowa BD er bygget til outdoor brug i de mest krævende miljøer, og drager fordel af et kikkerthus i støbt magnesiumlegering, der giver en robust kikkert med lav vægt. BD er udstyret med en udvendig beskyttende gummibeklædning der giver ekstra beskyttelse mod mindre stød, og sørger for et behageligt greb om kikkerten.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. kikkert-fuglekikkert-kowa-kikkert-kowa-bdii-xd-10x42-wa.jpg
  Kowa BDII-XD 10x42 WA
  DKK  3.995,00
  Indlæser lager...
 2. kikkert-fuglekikkert-kowa-kikkert-kowa-bdii-xd-8x42-wa.jpg
  Kowa BDII-XD 8x42 WA
  DKK  3.895,00
  Indlæser lager...
 3. kikkert-fuglekikkert-kowa-kikkert-kowa-bdii-xd-10x32-wa.jpg
  Kowa BDII-XD 10x32 WA
  DKK  3.495,00
  Indlæser lager...
 4. kikkert-fuglekikkert-kowa-kikkert-kowa-bdii-xd-8x32-wa.jpg
  Kowa BDII-XD 8x32 WA
  DKK  3.395,00
  Indlæser lager...
 5. kikkert-fuglekikkert-kowa-kikkert-kowa-bdii-xd-6-5x32-wa.jpg
  Kowa BDII-XD 6,5x32 WA
  DKK  3.295,00
  Indlæser lager...

5 varer

pr. side
Faldende orden
Viser butikker tættest på