Teaterkikkerter

Teaterkikkerter

En kikkert kan være nyttig at have med i teatret eller til koncert, fordi den giver dig mulighed for at komme helt tæt på scenen. En teaterkikkert har en forholdsvis lille forstørrelse, så du kan få mest mulig ud af oplevelsen i en mørk teater- eller koncertsal og få følelsen af at sidde på første række. Hos Image Foto kan du finde den helt rigtige teaterkikkert fra Focus, som er en af de største og mest velkendte kikkertproducenter.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Nikon 4x10 DCF Hvid
  Nikon 4x10 DCF Hvid
  DKK  1.695,00
  Indlæser lager...
 2. Nikon 4x10 DCF Rød
  Nikon 4x10 DCF Rød
  DKK  1.695,00
  Indlæser lager...
 3. Nikon 4x10 DCF Champagne
  Nikon 4x10 DCF Champagne
  DKK  1.695,00
  Indlæser lager...
 4. Nikon 4x10 DCF Sort
  Nikon 4x10 DCF Sort
  DKK  1.695,00
  Indlæser lager...

4 varer

pr. side
Faldende orden

Kikkerter til teateret

 

En kikkert kan være nyttig at have med i teatret eller til koncert, fordi den giver dig mulighed for at komme helt tæt på scenen. En teaterkikkert har en forholdsvis lille forstørrelse, så du kan få mest mulig ud af oplevelsen i en mørk teater- eller koncertsal og få følelsen af at sidde på første række.

 

Teaterkikkerter er ofte fremstillet så du får et bredt synsfelt og derved kan se en stor del af scenen på en gang, bare en del tættere på. Hos Image Foto kan du finde den helt rigtige teaterkikkert fra Focus, som er en af de største og mest velkendte kikkertproducenter.

 

 

 

 

Viser butikker tættest på