Swarovski STX Teleskoper

Swarovski´s unikke modulære system giver fantastisk fleksibilitet, da du kan selv kan vælge, hvilken kombination af okular og objektivdiameter du ønsker, så du får lige præcis den løsning der bedst dækker dine behov. Swarovski STX teleskoperne er designet til at dække behovene hos birdere, jægere og naturelskere og leverer optisk performance i verdensklasse. Swarovski´s vision om at bringe dig i ét med naturen har sat sit præg på dette system. Ergonomi og brugervenlighed er i top, og det modulære system betyder, at du selv kan finde den rette balance mellem størrelse og vægt kontra lysindtag og ydeevne ved brug i skumringstid. Swarovski STX systemet giver dig mulighed for at transportere objektiv- og okularmodulerne separat, hvilket er en klar fordel når du er afsted på fugletur, jagttur eller ferie, og du gerne ville rejse så let som muligt.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. SWAROVSKI 95mm ATX/STX Objektiv 30-70x
  SWAROVSKI 95mm ATX/STX Objektiv 30-70x
  DKK  14.250,00
  Indlæser lager...
 2. SWAROVSKI 85mm ATX/STX Objektiv 25-60x
  SWAROVSKI 85mm ATX/STX Objektiv 25-60x
  DKK  11.400,00
  Indlæser lager...
 3. SWAROVSKI ATX Interior 25-60x85mm
  SWAROVSKI ATX Interior 25-60x85mm
  DKK  35.300,00
  Indlæser lager...
 4. SWAROVSKI 65mm ATX/STX Objektiv 25-60x
  SWAROVSKI 65mm ATX/STX Objektiv 25-60x
  DKK  6.600,00
  Indlæser lager...
 5. SWAROVSKI STX Okularmodul
  SWAROVSKI STX Okularmodul
  DKK  16.900,00
  Indlæser lager...
 6. kikkert-teleskoper-swarovski-teleskoper-swarovski-115mm-atx-stx-objektiv-30-70x.jpg
  SWAROVSKI 115mm ATX/STX Objektiv 30-70x
  DKK  20.400,00
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Faldende orden

Swarovski´s modulære STX teleskoper har fordelen af det unikke optiske Swarovision design, der med Field Flattener glas-elementer sikrer et stort set fladt billedfelt uden forvrængning, så du kan observere selv over lange perioder uden at øjnene trættes. Swarovision designet sikrer exceptionel skarphed og kontrast, og selv de mindste detaljer står knivskarpe selv ude i kanten af billedfeltet. Den innovative optiske konstruktion med HD Fluorit-glaselementer er med til at give et billede hvor kromatisk aberration er reduceret til et minimum, hvilket sikrer et ekstremt farveægte billede samtidig med at opløsning og kontrast forbedres markant. De avancerede Swarotop og Swarodur coatninger er påført både glaselementer og prisme, og hjælper med til at forhøje Swarovski STX teleskopernes lystransmission og en ekstremt naturtro farvegengivelse. Swaroclean coatningen er påført frontelementet, så støv, skidt og snavs effektivt afvises og gør det samtidigt nemmere at rengøre teleskopet når det har været med ude i felten.

 

Zoom-ring og fokusring er placeret øverst på STX objektivet, hvilket gør det både nemt og hurtigt, at styre forstørrelse og skarphed med blot en hånd, mens du styrer Swarovski STX teleskopets retning med den anden. Dette helt nye ergonomiske design giver også digiscopere en afgørende fordel, da kameraet hurtigt, nemt og præcist kan justeres med den ene hånd, mens den anden koncentrerer sig om zoom og fokus.

 

Swarovski 65mm objektiv:

 

Swarovski 65mm objektivet er det letteste og mest kompakte i serien, og er derfor yderst rejsevenligt og perfekt til hiking-ture og lange dage ude i naturen. Swarovski 65mm objektivet leverer fremragende optisk kvalitet, et bredt synsfelt gennem hele zoomområdet og en lav nærgrænse selv med den relativt lille lysåbning på 65mm. Kombineres 65mm objektivet med ATX eller STX okularet fås et super handy teleskop med 25-60x forstørrelse, hvor større og tungere binokulære BTX okular giver behagelige observationer med begge øjne og en fast forstørrelse på 30 gange.

 

Swarovski 85mm objektiv:

 

Swarovski 85mm objektivet er en god all-arounder, der på trods af sin store lysåbning, stadigvæk er forholdsvis kompakt, og derfor kan tages med på længere ture i det fri. Objektivets lave nærgrænse på 3,6 meter og gode lysindtag, gør den velegnet til dem der ønsker at digiscope via deres Swarovski teleskop. Påmonteres ATX eller STX okularet, kan du nyde godt af en alsidig forstørrelsesgrad fra 25-60x, hvor det binokulære BTX okular giver behagelige observationer med begge øjne og en fast forstørrelse på 30 gange.

 

Swarovski 95mm objektiv:

 

Det store 95mm objektiv er designet til at hjælpe dig med at nyde naturens skønhed, og leverer fantastisk detaljegengivelse af selv de mindste motiver uanset om du observere fugle, dyr eller fauna. Objektivet kommer virkelig til sin ret i åbne miljøer, hvor der observeres på store afstande, så selv søfugle eller andre sjældne fuglearter kan ses i bevægelse og identificeres uden problemer. Det store 95mm objektive modul tilbyder krystalklar opløsning, og giver dig 30-70x forstørrelse i kombination med ATX eller STX okularet, hvor BTX okularet sikrer en fast forstørrelse på 35x.

 

Swarovski 115mm objektiv:

 

Med det helt nye Swarovski 115mm objektiv får du mulighed for at opleve alt hvad naturen har at byde på, og den ekstremt store lysåbning sikrer hidtil uset detaljegengivelse, hvor dit motiv gengives med flotte naturtro farver og ekstrem skarphed. Det store Swarovski 115mm objektiv er det største på markedet, og giver dig en afgørende fordel specielt ved brug i skumringstid og ved daggry.

Swarovski 115mm objektivet giver dig fordelen af et bredt synsfelt gennem hele zoomområdet, der går fra 30-70x forstørrelse. Det brede synsfelt giver mere behagelige observationer, og er en vigtig faktor både når du søger efter og følger fugle, dyr og andre motiver i naturen.

Viser butikker tættest på