Lume Cube Quad Pack Sølv

Varenr.
855239006077

Denne pakke indeholder 4 stk. Lume Cube i sølv-udgaven. Dette er en demo-pakke, som har været fremvist få gange. Fantastisk alsidig videolys til din smartphone, Gopro eller dit kamera.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

Tilbud DKK  750,00 Normalpris DKK  2.495,00
På lager i butikken
Lume Cube Quad Pack Sølv er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lume Cube Quad Pack i sølv i demoudgave. Har været fremvist få gange og står stortset som ny.

Pakken indeholder 4 stk. Lume Cube i sølv-udgaven.

Lume Cube er verdens første Bluetooth-styrede eksterne flash og videolampe, og er med sin kompakte størrelse perfekt til brug med smartphones, GoPro, droner og kameraer hvad enten du fotograferer eller optager video.

Lume Cube leverer kvalitetsbelysning på professionelt niveau, og hjælper dig med at løfte dine billeder og videooptagelser til et højere niveau, og qua sin lille størrelse er det nemt at lave kreativ lyssætning. Der er uendelige muligheder for at diffusere, gelere eller ændre lysudgangen via Lume Cube Light-House, samt montere den på en af ??dine enheder via det indbyggede 1/4 " stativgevind i bunden af Lume Cuben. Lysstyrken kan justeres i 10 niveauer og har en farvetemperatur på 6000 °K.

Lume Cube kan styres både manuelt og via smartphone eller tablet, og tilsluttes let med Lume Cube`s gratis app og Bluetooth forbindelse. Denne lille kube på 1,5" leverer op til 1500 lumen og synkroniserer hurtigt og enkelt med din smartphone-app for at kaste lys over alle livets dyrebare stunder. Da Lume Cube er vandtæt ned til 10 meters dybde kan alt fra selfies til undervandsoptagelser klares, og netop denne alsidighed er dens største styrke.

Opladning sker via medfølgende micro-usb kabel og Lume Cube kan oplades via computeren såvel som diverse powerbanks.

Tilslut op til fem Lume Cubes og styr dem individuelt med "Lume Cube Pro' app
* Lume Cube & Lume Cube Pro apps kan hentes i AppStore og Google Play

Viser butikker tættest på