Panasonic 15mm Leica Sort F/1,7 ASHP

Varenr.
101939

Topkvalitets linse fra Panasonic med DG-objektiv fra Leica

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  4.495,00
Levering: 2-4 dage
Panasonic 15mm Leica Sort F/1,7 ASHP er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Kompakt Topkvalitet

Tag flotte billeder med svagt fokuserede baggrunde takket være F1.7-lysstyrke. Dette LEICA DG SUMMILUX-objektiv har en blændering, så eksponereingen nemt kan justeres, og en AF/MF-kontakt, du kan bruge til at skifte til manuel fokus, mens du indrammer dit motiv – to intuitive funktioner til professionel brug. Dets fremragende mobilitet gør dette objektiv ideelt til enhver situation, så du kan få virkelighedstro billeder.

LEICA DG Lens – den ultimative optik

Et LEICA DG-objektiv giver det ultimative inden for optisk kvalitet og ydelse. De opfylder automatisk de strenge kvalitetsstandarder, som Leica Camera AG sætter.

Takket være disse objektivers sofistikerede design får du en enestående klarhed hele vejen til kanterne på dine fotos. Samtidig undgås alle slags forvrængninger, der kan opstå med vidvinkelfotografi, for at sikre en præcis og skarp billedgengivelse. Dette betyder, at du har det ideelle værktøj til professionelle billeder i din hule hånd.

Nano Surface Coating – klarhed fra alle vinkler

Det er slut med uønsket "ghosting" og "flaring" – Nano Surface Coating er en del af objektiverne i systemet. Denne særlige, ultratynde overflade blev oprindeligt udviklet af Panasonic for at reducere irriterende refleksioner i hele lysspektret. Resultatet: krystalklare billeder, selv hvis du tager billeder af en lyskilde et mørkt sted.

Understøttelse af HD-video – perfekt videooptagelse

Med understøttelse af HD-video har du alt det nødvendige til at tage superbilleder med LUMIX-kameraet. Ikke bare er blænden fremragende uden pludselige skift i eksponeringen, den har også et lydløst design, der sikrer en bedre lydoptagelse. Desuden har den en fremragende sporing – så du aldrig går glip af det perfekte øjeblik.

Teknisk info
SKUH-X015E-K
TypeFast
BajonetMicro Four Thirds
Format Micro Four Thirds 4/3
Nærgrænse0,2m
Indbygget stabiliseringNej
Filter diameter46mm
Vægt120g
Garanti2 År
Viser butikker tættest på