Panasonic Lumix DMC-GH5 + Leica 12-60mm F/2.8-4

Varenr.
107492

Panasonic LUMIX DMC-GH5 er spækket med ydeevne og en 20,3 megapixel Digital Live MOS-sensor, som giver dig billeder af ultrahøj kvalitet – de bedste nogensinde med et LUMIX G-kamera. Væk er lavpasfilteret fra sensoren, så du kan være sikker på at fotografere med rekordhøj skarphed og stort dynamisk omfang.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  16.995,00
Levering: 2-4 dage
Panasonic Lumix DMC-GH5 + Leica 12-60mm F/2.8-4 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Perfekte billeder med 20,3 megapixels
LUMIX GH5 er spækket med ydeevne og en 20,3 megapixel Digital Live MOS-sensor, som giver dig billeder af ultrahøj kvalitet – de bedste nogensinde med et LUMIX G-kamera. Vi har fjernet lavpasfilteret fra sensoren, så du kan være sikker på at fotografere med rekordhøj skarphed, stort dynamisk omfang og uden artefakter.

Venus Engine 10 – ny billedprocessor
Kombinationen af en avanceret Digital Live MOS-sensor og den smukke nye Venus Engine 10 gengiver fantastiske farvedetaljer. Multipixel Luminance Generation og Intelligent Detail Processing giver intens lysstyrke og kontrast. Den tredimensionelle farvestyring med rige farver far mørke til lyse nuancer og Multi Process NR med stor præcision får dine billeder til at stråle. Videobrugere vil blive imponerede over den forbedrede ydeevne i det perceptuelle dynamikområde ved høje ISO-følsomhedsindstillinger.

Undgå sløring ved alle indstillinger
Det er svært at holde et kamera i hånden i de bedste øjeblikke. Takket være den 5-aksede Dual I.S. (Image Stabiliser) 2* kommer den intelligente kompensation dig til undsætning. Dette svarer til en femdobling af eksponeringsvarigheden, hvilket betyder, at du kan bruge en 5 gange lavere lukkerhastighed, så tele-enden bliver hurtigere. LUMIX GH5 eliminerer rystelser i både hus og objektiv fra vidvinkel til tele**. Det fungerer også både i foto- og videooptagelse, inklusive 4K-video. Den forbløffende styrke i den 5-aksede Body I.S. korrigerer for alle objketiver, som ikke er udstyret med O.I.S. optisk billedstabilisering.

*5-axels Dual I.S. 2 fungerer, når du bruger et kompatibelt objektiv. Objektivets firmware skal også opdateres.
**Baseret på CIPA-standard [Yaw/Pitch direction: fokusafstand f=50-140 mm (modsv. 35 mm kamera f=100-280 mm) med H-FS14140 objektiv.]

4K 60p/50p Smooth Quality-video
LUMIX GH5 løfter professionelle optagelser op på et nyt niveau med ekstremt præcise, silkeglatte 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV eller MP4) videooptagelser. Højere billedhastighed er ensbetydende med fremragende bevægelseskompensation, og du kan sætte hastigheden ned inde i din videoredigeringstidslinje uden at miste detaljer. Du kan også opnå perfekt panoreringskontrol og undertrykkelse af rullende udløsereffekt, som forekommer ved lavere billedhastigheder.

Billeder med høj opløsning og perfekt brændvidde kan også opnås, fordi LUMIX GH5 kan optage pixel for pixel og uden sensorbeskæring. Der er heller ingen begrænsning på optagelsesvarigheden, så du kan optage mere end 30 minutter ved alle optageindstillinger.

Integreret 4:2:2 10-bit-optagelse
LUMIX GH5 giver mulighed for banebrydende intern 4:2:2 10-bit 4K-videooptagelse. For eksempel vil 10-bit gengive alle de fine detaljer i graduerede himle og solnedgange uden de striber, der så ofte forekommer med 8-bit. Muligheden for at skabe film med kameraet sætter en ny standard for guerillafilmproduktion, og du kan også optage 4:2:2 10-bit til SD-kort, samtidig med at du sender livesignalet gennem en HDMI port i fuld størrelse, som er tilsluttet en ekstern skærm eller optager.

4:2:2 10-bit optagelse muliggør farve- og nuanceægthed med over en milliard farver og fire gange så stor tonalitet som 8-bit.

En optagelsestilstand med en utrolig overførselshastighed på 400 Mbps (ALL-Intra) vil blive tilgængelig via en firmwareopdatering.

Ultra hurtig fokusering
Panasonics innovative DFD-teknologi (Depth From Defocus) udvikler sig konstant og er lige blevet endnu bedre. DFD gør LUMIX GH5 i stand til at beregne brændviddebevægelser ved at sammenligne to billeders dybdeskarphed ved utroligt høj hastighed. Ved at kombinere AF-drevet med en maksimal læsehastighed på 480 fps kan LUMIX GH5 opnå lynhurtig autofokus på op til 0,05 sekunder* og 9 fps serieoptagelse med AFC (* 12 fps serieoptagelse med AFS). En nyudviklet bevægelsesdetektor, registrerer motiver i hurtig bevægelse og muliggør jævn 4K FOTO/VIDEO- og 6K FOTO-optagelse.

 

 

Teknisk info
SKUDC-GH5LEC-K
Kamera type Kompakt
Sensor størrelseMicro 4/3
Megapixel20.0
BilledstabiliseringI kamerahuset
ISO100 - 25.600
SøgerJa
Vægt720g
Garanti2 År
Viser butikker tættest på