Panasonic Lumix DMC-TZ 100 Sort

Varenr.
105321

Panasonic Lumix TZ100 Sort er et alsidigt og rejsevenligt kompaktkamera, der giver dig hverdags- og feriebilleder i topkvalitet. Panasonic TZ100 indeholder en 1" sensor, 4K video-funktioner og 10x optisk zoom for bedste ydelse og anvendelighed på farten.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  3.990,00
Levering: 2-4 dage
Panasonic Lumix DMC-TZ 100 Sort er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Panasonic Lumix DMC-TZ100 sætte ny standard for et kompakte rejse kameraer.

Panasonic Lumix DMC-TZ100 er det nyeste kompakte kamera som indeholder en 1" sensor og 4K video funktioner for bedste ydelse og anvendelighed på farten.

Den store 1" MOS-sensor, er en af de største i sin klasse og kombineret med Panasonics Venus motor får du let lyse og smukke billeder, uanset hvor rejsen går hen. Med innovative funktioner såsom 4K Foto og Post-Focus, har det aldrig været nemmere at tage det foto som du havde i tankerne. 

Panasonic Lumix DMC-TZ100 er den første i sin serie som er udstyret med et F2.8-5.9 LEICA DC-objektiv, som giver dig mulighed for at opnå billeder med fantastisk dybdeskarphed. Objektivet er også udstyret med et alsidigt 10x zoomområde fra 25mm-250mm, hvilket gør det ideelt til stort set alle typer af billeder, om det er potræt, natur eller dine feriebilleder.
 
Udover fantastisk fotokvalitet, har kameraet også 4K video-optagelse. Med fire gange større opløsning end Full HD, gengiver TZ 100 betagende farver og detaljer af hver scene i en uhørt kvalitet: En oplevelse som kun overgåes ved at være der selv. 

Panasonic Lumix DMC-TZ100 giver også mulighed for 4K foto.
For første gang i et rejse kamera giver Panasonic Lumix DMC-TZ100 mulighed for 4K Photo-funktion som gør det muligt at udtrække et 8 megapixel billede fra 4K video (30 fps) med forbløffende præcision. Funktionen giver den perfekte løsning til at indfange øjeblikke, uanset om det er børnene der leger, motorløb eller en natur oplevelse som du gerne vil have et foto af.

En anden ny tilføjelse til Panasonic Lumix DMC-TZ100 er Post-Focus-funktion, som giver dig mulighed for at vælge fokuspunktet på et billede, selv efter at det er taget. Panasonic Lumix DMC-TZ100´s 0,1 sekund Light Speed autofokus og dybde fra Defocus (DFD) evne kombineres for at beregne afstanden mellem kameraet og motivet og fanger den optimale fokus i 49 enkelte områder inden for hver ramme.
Når billedet er taget, kan du derefter vælge manuelt det præcise område, du ønsker at fokusere på: Om det er motivets øjne eller på en individuel fugl som flyver i en større flok.

Med en så bred vifte af avancerede funktioner og knapper er Panasonic Lumix DMC-TZ100 designet til hurtig og praktisk anvendelighed.
Bruger du Live View Finder (LVF) funktioner får du glæde af den nye 1,166K punkts elektroniske søger, samt LVF AF, der registrerer når du er ved at tage et billed. 

Panasonic Lumix DMC-TZ100 giver også omfattende manuelle kontroller, så du kan sætte dine fotograferings færdigheder på prøve. Blænderingen på objektivet kan bruges til indstillinger som f.eks zoom, blænde, lukkertid, manuel fokus og ISO-niveau.
 
Når du har taget en masse flotte billeder og video kan du let overføre dine filer via WiFi. Panasonic Lumix DMC-TZ100 gør det hurtigt og enkelt at dele dine billeder med venner og familie. Kombinationen af WiFi og QR kode gør tilslutningsmuligheder yderst let, om det er en smartphone eller tablet, så du kan ligge det på de sociale medier lige så snart de er blevet overført.
 
 
 

Teknisk info
SKUDMC-TZ100EPK
Kamera type Kompakt
Sensor størrelse1"
Megapixel20.0
BilledstabiliseringI objektivet
ISO80 - 25.600
SøgerJa
Vægt310g
Garanti2 År
Viser butikker tættest på