Panasonic Lumix DMC-TZ 200 Sort

Varenr.
109544

Panasonic Lumix TZ 200 er et kompaktkamera i høj kvalitet med et 15x Leica DC Vario-zoomobjektiv, en elektronisk søger og en stor CMOS-sensor på 1 tomme med en opløsning på 20 megapixel.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  5.195,00
På lager i butikken
Panasonic Lumix DMC-TZ 200 Sort er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Panasonic Lumix TZ 200 er et kvalitetskamera i lommeformat med et 15x Leica DC Vario-zoomobjektiv, en elektronisk søger og en stor CMOS-sensor på 1 tomme med en opløsning på 20 megapixel, der giver fremragende billedkvalitet og lav støj selv ved fotografering i svag belysning.

Lynhurtige optagelser
Den ultrahurtige autofokus i TZ200 bruger autofokusteknologien Depth From Defocus (DFD) til at følge bevægelige motiver og kan fange øjeblikket med op til 6 billeder per sekund. Har du brug for endnu mere fart, kan du benytte 4K Photo-funktionen og optage med forbløffende 30 billeder per sekund. Kombiner funktionen med kameraets elektroniske lukker, der fungerer op til 1/16.000 sekund, og du kan fastfryse næsten alle de typer action, du ønsker.

Panasonic Lumix TZ200 har endnu flere kreative muligheder såsom Post Focus-funktionen, der lader dig vælge, hvor der skal stilles skarpt, efter at du har taget billederne, eller Focus Stacking-funktionen, der giver ekstra dybdeskarphed, hvilket er fantastisk til makrofotografering.

Fremragende betjening
Panasonic Lumix TZ 200 vejer kun 340 gram og passer let ned i en jakkelomme eller lille håndtaske på trods af det store zoomområde. Der er både en elektronisk søger med høj opløsning (2.330K punkter) samt en touchskærm på 3 tommer, så du selv kan vælge, hvad der er lettest og mest bekvemt at bruge uanset motiv.

Et lille håndgreb med en nopret overflade gør det behageligt at holde kameraet, og en effektiv 5-akslet billedstabilisering sikrer, at dine fotos og film står skarpe og klare, selvom du skyder på teleindstillingen i zoomobjektivet. For at gøre det nemmere at fotografere med kameraets manuelle eksponeringsprogrammer har Panasonic monteret en kontrolring nær objektivets fatning samt et kontrolhjul øverst på kameraet. Disse kan bruges til at indstille lukkertid, blænde, ISO, hvidbalance, autofokus og meget mere.

Skyd og del
Hvis du vil dele dine mesterværker med vennerne, kan det klares lynhurtigt. Bluetooth gør det muligt for TZ200 at være konstant tilsluttet til en smartphone og bruge et minimum af strøm. Når du er færdig med at skyde, skiftes forbindelsen automatisk til Wi-Fi, så data hurtigt kan overføres trådløs til din telefon.

Ideel til rejser
Med sin kompakte størrelse, 15x zoomobjektiv svarende til 24-360mm (på full-frame), billedstabilisering på 5 aksler, en lysfølsom sensor, 4K video, alle de eksponeringsprogrammer der normalt findes i et avanceret systemkamera, og evnen til at optage billeder i RAW-format, er TZ200 det ideelle rejsekamera til den krævende fotograf.

Teknisk info
SKUDC-TZ200EP-K
Kamera type Kompakt
Sensor størrelse1"
Megapixel20.0
BilledstabiliseringI objektivet
ISO80 - 25.600
SøgerJa
Vægt340g
Garanti2 År
Viser butikker tættest på