Panasonic Lumix G9 + Leica 12-60mm F/2.8-4

Varenr.
109216

Det nye Panasonic G9 systemkamera er fyldt med innovativ teknologi og udstyret med en 20.3 megapixel Live MOS sensor, som optager billeder med exceptionel høj skarphed og detaljegrad. Panasonic G9 kan skyde op til 20 bps med autofokus.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

Tilbud DKK  13.395,00 Normalpris DKK  14.495,00
Længere levering 2+ uger
Panasonic Lumix G9 + Leica 12-60mm F/2.8-4 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Bygget til action

Panasonics autofokusteknologi DFD (Depth from Defocus) sikrer hurtig og præcis autofokus med en reaktionstid på blot 0,04 sekunder. Kameraet kan optage op til 20 billeder per sekund, mens det følger et bevægeligt motiv med kontinuerlig autofokus (AF-C). Det sikrer, at Lumix G9 kan fange perfekte billeder af selv de mest actionfyldte situationer.

Ønsker du at fastfryse et golfsving med optimal skarphed? Så benyt den elektroniske lukker og få lukkertider helt ned til 1/32.000 sekund, mens du skyder med 60 billeder per sekund (med AF-S).

Et kamera du kan stole på

Når du fotograferer i barsk vejr og udfordrende omgivelser, skal du kunne stole på dit udstyr. Lumix G9 er bygget til hårdhændet brug, og det vejrbestandige metalchassis (magnesiumlegering) kan modstå frost (ned til minus 10 grader) og vandsprøjt samt støv. G9-kameraet er bygget til at blive brugt udendørs og har to SD-kortpladser, USB-opladning af batteriet samt et batterigreb som tilbehør (DMW-BGG9).

Et stort, ergonomisk håndgreb gør Lumix G9 nemt og behageligt at holde, selv når man benytter det med tungere objektiver som Panasonic 100-400mm supertelezoom. Udover den bevægelige og berøringsfølsomme skærm på 3,2 tommer, har kameraet også et LCD-display på toppen, som altid giver dig et overblik over alle de vigtigste kameraindstillinger. Der er både indstillingshjul foran og bag på kameraet, så det er let at ændre både lukkertid og blænde, og et joystick gør det nemt og hurtigt at vælge det rigtige autofokuspunkt manuelt.

OLED-søger med høj opløsning

Lumix G9 har en stor, elektronisk søger med høj opløsning og OLED-teknologi, der giver maksimal billedkvalitet. Søgeren har en opløsning på 3,68 million punkter og en opdateringshastighed på 120 billeder per sekund, som giver et klart og detaljeret søgerbillede helt uden forsinkelse. Søgeren har en forstørrelse på hele 1.66x (svarende til 0.83x på full-frame), hvilket gør det nemt at opnå den rette komposition og sikrer en større grad af nærvær med motiverne.

Billedstabilisering med 6.5 trins effektivitet

Nogle gange er der ikke tid til at benytte stativ, og man er nødt til at skyde håndholdt. Heldigvis har Lumix G9 indbygget billedstabilisering (5 Axis Dual I.S. 2), som kan kombineres med den stabilisering, der findes i mange af Panasonics objektiver. Tilsammen giver de dig mulighed for at benytte lukkertider, der er op til 6,5 blændetrin længere end normalt, og stadig opnå skarpe billeder.

High Resolution funktion – ekstrem detaljegengivelse med 80 megapixel

Hvis du ønsker at optage storslåede motiver med ekstrem detaljegengivelse, har Panasonic Lumix G9 en særlig High Resolution-funktion, som leverer billeder med fantastiske 80 megapixel! Kameraet tager otte eksponeringer i hurtig rækkefølge, mens sensoren forrykkes mikroskopisk mellem hver eksponering. De kombineres herefter til ét stort billede på 80 megapixel, som kan gemmes på hukommelseskortet i enten jpeg- eller raw-format. Funktionen kræver, at både kamera og motiv holdes helt stille under eksponeringerne, men den giver et virkelig imponerende resultat.

Højkvalitets video

Med Lumix G9 kan du indfri dine ambitioner om at blive filmproducer. Kameraet kan optage videosekvenser i 4K-opløsning med op til 60 billeder per sekund (60p). Eller med 180 billeder per sekund i Full HD, hvis du ønsker at optage i slowmotion. Stik til både ekstern mikrofon og hovedtelefoner er andre funktioner, som du vil sætte pris på under dine videoproduktioner.

 

Teknisk info
SKUDC-G9LEC-K
Sensor størrelse1/3.2"
Megapixel20.0
ISO100 - 12.800
Vægt580g
Viser butikker tættest på