Pentax K-70 Hus

Varenr.
106052

PENTAX K-70 – det nyeste digitale spejlreflekskamera fra PENTAX, designet til udendørs fotografering, byder på PENTAXs første Hybride AF-system med en super-høj ISO-følsomhed på helt op til 102.400

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  5.295,00
Levering: 2-4 dage
Pentax K-70 Hus er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

PENTAX K-70 er designet til at være et all-weather kamera, takket være sin enestående støvtætte og vejrbestandige konstruktion og pålidelig ydeevne ned til temperaturer så lave som -10 °.

PENTAX har også udviklet et nyt Hybrid AF-system, som harmoniserer fordelene ved både billede-plane fase-matching AF-system og kontrasten måling, for at sikre den maksimale hastighed og nøjagtigheden af AF-operationer under live view-optagelse. Det giver endda en række avancerede, funktioner som normalt kun findes i meget dyrere spejlrefleks kameraer.

Derudover har PENTAX udviklede Pixel Shift Resolution System; en innovativ AA (anti-aliasing) filter simulator med den samme reduktion moiré effekt som et optisk AA-filter.

En optisk søger med næsten 100 procent synsfelt og en indbygget ryste reduktion mekanisme med en reduktion shake effekt svarende til ca. 4,5 shutter trin.

PENTAX K-70 giver dig let mulighed for fjernkontrol samt nem overførsel af optagne billeder til smartphones og tablets med det indbygget trådløs LAN (Wi-Fi) modul.

Hovedtræk

> Super-høj opløsning ca. 24,24 effektive megapixel og ISO 102.400

> Hybrid AF-system til high-speed autofokus under Live view-optagelse

> Støvtæt og vejrbestandig krop. Perfekt til barsk udendørs fotografering

> Høj præcision autofokussystem med SAFOX X-modulet

> PENTAX-original shake-reduktion system med Pixel Shift Resolution System

> Optisk søger med næsten 100 procent synsfelt

> High-speed lukker til at fange motiver i hurtig bevægelse i sprød fokus

> Med en top lukker tid på 1/6000 sekund, fanger PENTAX K-70 skarpt fokuserede billeder, selv med hurtig bevægelse. Sammen med sin high-speed kontinuerlig optagelse funktion med en tophastighed på cirka seks billeder i sekundet, det lader fotografen bevare once-in-a-lifetime shutter muligheder i smukt fokuserede billeder.

> Full HD-videooptagelse

> PENTAX K-70 fanger høj opløsning, fejlfri Full HD filmklip (1920 x 1080 pixels, 60i / 30p billedhastighed) i H.264 optageformat, og registrerer livlig stereolyd ved hjælp af en indbygget stereomikrofon. I kombination med kompatible objektiver, det giver brugeren mulighed for at bruge Kontinuerlig AF (AF-C) tilstand * at holde præcis fokusering på et motiv i bevægelse, eller drage fordel af en ny blænde kontrolfunktion ** automatisk sikre en korrekt eksponering niveau, selv i svingende lysforhold under filmoptagelse. Det giver også et væld af særprægede visuelle effekter til filmproduktion, herunder 4K Interval Movie-tilstand, der forbinder en række 4K-opløsning stillbilleder på et fast interval for at oprette en enkelt film-fil, og en stjerne Stream mode til fade ind og ud sporene af stjerner til optagede film.

> Vari-vinkel LCD-skærm til nem billedvisning fra alle vinkler

> En vifte af funktionelle tilpasningsmuligheder

> PENTAX K-70 giver mulighed for selvvalg af menupunkter og rækkefølgen som vises på betjeningspanelet, således at brugeren kan bekræfte eller ændre de anførte funktioner og deres aktuelle indstillinger på et øjeblik.

> Trådløs LAN-forbindelse til at understøtte smartphone operation

Andre funktioner

> 77-segment multi-mønster målesystem for høj præcision lysmåling

> DR (Dust Removal) mekanisme til at ryste støvet af fra overfladen af CMOS-billedsensor.

> Timer eksponering Mode- en ny skydning funktion inkorporeret for første gang i et PENTAX digitale SLR-kamera - som giver brugeren mulighed for at forbruge en eksponeringstid til så længe som 20 minutter i Bulb funktionen, og automatisk lukker lukkeren, når brugeren valgte eksponering tiden udløber

> Et par e-ringer til effektiv styring af PENTAX-opfundet hyper operativsystem

> Selvudløser funktion, som selv arbejder i Kontinuerlig AF (AF-C) mode

> Klarhed kontrol og hudtone korrektion funktioner - et par af de nyeste billedbehandlingsfunktioner teknologier udviklet af RICOH Central Laboratory

> Et udvalg af billeddiagnostiske værktøjer, såsom brugerdefinerede billeder, digitale filtre og motivprogrammer

Teknisk info
SKU16242
Kamera type Spejlrefleks
Sensor størrelseAPS-C
Megapixel24.0
BilledstabiliseringI kamerahuset
ISO100 - 102.400
SøgerJa
Vægt680g
Garanti2 År
Viser butikker tættest på