Sirui SR-3203 Kulfiberstativ

Varenr.
109853

Sirui SR-3203 Kulfiberstativet er et fotostativ i høj kvalitet, og er med sin robuste konstruktion perfekt til outdoor brug. Er velegnet til både fotografering og observationer med teleskoper. Stativhoved skal tilkøbes.  

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  5.895,00
Levering: 2-4 dage
Sirui SR-3203 Kulfiberstativ er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Sirui SR-3203 er med sit kompakte design og lette vægt på to kilo, perfekt til fotografen der har brug for et stærkt og robust fotostativ, der samtidigt er let at transportere. Fotostativets ben har 3 sektioner til indstilling af højden, og når en maksimal højde på 150cm.

Sirui SR-3203 er med sit nye Magnesium Leg Socket og ergonomiske S-Grade design både lettere og stærkere end tidligere modeller og reducerer rystelser i stativet endnu mere effektivt. Vinkel-justering af stativbenene er en kritisk del af et stativ, da de ofte skal justeres hver gang stativet anvendes, og de nydesignede store vinkeljusteringsknapper gør det nemt og hurtigt at skifte mellem de 3 vinkel-positioner.

Med enten den flade platform eller den integrerede kuglebase (75mm) er det muligt at fastgøre forskellige stativhoveder direkte til Sirui SR-3203´s Spider for en hurtig og utrolig stabil forbindelse. Stativets Spider indeholder et 1/4 " gevind, så der nemt kan forbindes ekstra tilbehør uden brug af klips eller klemmers, og en krog under Spider-basen kan bruges til at tilføje vægt med en taske eller sandpose for øget stabilitet. Krogen kan nemt fjernes og har en integreret umbrakonøgle, som kan bruges til opstramning af stativbenene.

Kulfiberstativerne i Sirui SR-serien har ben lavet af 100% kulfiber i 10 lag, hvilket giver maksimal styrke og stabilitet, og SR-3203 kan bære en vægt på op til 25 kg. Stativets ben er udstyret med drejbare låse, så stativets højde kan indstilles hurtigt og lydløst. Alle tre stativben er udstyret med med et isolerende omslag, der gør brug i koldt vejr mere behageligt.

Til Sirui SR-3203 medfølger gummifødder og rustfrie stålpigge der gør optagelser på ujævnt terræn lettere, og den medfølgende taske gør stativet let at transportere med ud i felten.

Som ekstra tilbehør kan der tilkøbes en justerbar centerkolonne(SR-66C) for øget højde og alsidighed.

Teknisk info
SKUSR-3203
Maks højde uden midtersøjle150cm
Maks belastning25.00kg
Antal sektioner3 Sektioner
Mål sammenklappet65cm
Type ben låsDreje-lås
MaterialeCarbon / Kulfiber
Vægt uden hoved2000g
Garanti6 År
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på