Steiner Safari Ultrasharp 8x25

Varenr.
108966

Steiner Safari Ultrasharp 8x25 er en kompakt porroprisme håndkikkert, som er nem altid at have med på gåturen eller rejsen. 

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  1.695,00
På lager i butikken
Steiner Safari Ultrasharp 8x25 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Den nye Safari Ultrasharp 8x25 er det perfekte valg til dig, der ønsker at bære mindst muligt, uden at gå på kompromis med den optiske kvalitet. I denne nykonstruerede kikkert, har Steiner formået at kombinere den overlegne optiske konstruktion fra en porro-prisme med en kompakt størrelse samt Steiners legendariske robusthed og det fokusfrie system.

Safari Ultrasharp 8x25 leverer et skarpt og klart billede, og den kompakte størrelse og høje brugervenlighed gør kikkerten til den perfekte allround-kikkert, der aldrig vil svigte dig.

Står den på rejser, vandreture eller andre slags opdagelser? De 8x forstørrelse og det brede synsfelt på 120 meter betyder at kikkerten er anvendelig til en bred vifte af observationer, og en god ledsager på alle slags udflugter, selv den afslappende søndagstur.

Steiners fokusfrie system betyder at kikkerten altid er stillet skarp fra kikkertens nærgrænse på 20 meter til uendeligt.

Der medfølger klistermærker til at give Safari Ultrasharp et mere spændende udseende, og der gives 10 års garanti.


 

Teknisk info
SKU2332
Forstørrelse8x
Diameter på frontlinse25mm
Synsfelt på 1000M120m
Nærgrænse20,0m
VandtætJa
Vægt300g
Garanti10 År
Viser butikker tættest på