Vortex Diamondback HD 10x42

Varenr.
60816

Med den nye Vortex Diamondback HD 10x42 fra Vortex Optics får du en kikkert, der både optisk og i byggekvalitet leverer langt over sin prisklasse. En god all-around kikert til både fugle, dyr jagt og feriebrug.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  1.995,00
Længere levering 2+ uger
Vortex Diamondback HD 10x42 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Med den nye Vortex Diamondback HD 10x42 fra Vortex Optics får du en kikkert, der både optisk og i byggekvalitet leverer langt over sin prisklasse. Desuden medfølger nu også en Vortex GlassPak taske med kikkertsele, der før kun var forbeholdt de dyrere kikkert-serier.

Vortex Diamondback HD 10x42 har en ny og forbedret optisk konstruktion og di-elektrisk fasekorrigerede Bak4 prismer. Det nye optiske design sørger for høj opløsning, reduceret kromatisk aberration, fremragende farvegengivelse og forbedret randskarphed og lystransmission. For yderlig optimering af den optiske kvalitet, er alle glaselementer påført multicoatning, hvilket forbedrer lystransmissionen og minimere uønskede interne refleksioner. De udvendige linseelementer på Diamondback HD er desuden påført Vortex ArmorTek coatning, hvilket beskytter mod regn, snavs og ridser.

Vortex Diamondback HD 10x42 ligner sig selv rent visuelt og ergonomisk. Kikkerthuset er produceret af magnesiumlegering, hvilket giver god beskyttelse mod mindre stød og holder vægten på kikkerten nede. Den udvendige gummiarmering giver et behageligt og sikkert greb om kikkerten, og twist-up øjestykkerne gør indstilling nemt uanset om du bruger briller eller ej, så du får fuld udnyttelse af synsfeltet. Det brede og rillede fokuseringshjul gør det nemt at fokusere hurtigt og præcist, så dit motiv altid står knivskarpt.

Vortex Diamondback HD er selvfølgelig både vandtæt og dugfri da den er Argon-gasfyldt og forseglet med o-ringe. Argongas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter, og bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Den medfølgende GlassPak taske med kikketsele er det perfekte måde og opbevare og transportere Diamondback HD. Tasken er kompakt, og giver hurtig adgang til kikkerten, og den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, hvor den altid er klar til brug.

I Diamondback HD serien findes kikkerter med 28mm, 32mm, 42mm eller 50mm objektivdiameter. Det vil sige man altid kan finde en model som passer perfekt til ens behov, om det så skal være en let lommekikkert, en lysstærk jagtkikkert eller en all-around kikkert til fugle, dyr og natur. Diamondback HD serien har den rette model til dig.

Funktioner:

- HD optisk system med fasekorrigeret Bak4 prismer

- Prismerne er også udstyret med en di-elektrisk belægning som øger lysrefleksiviteten til tæt på 99%

- Fuld Multicoatning på alle glasflader

- ArmorTek belægning som beskytter de udvendige glasflader med regn, støv og ridser

- Vandtæt konstruktion med Argongas

- Stødsikker gummiarmering og letvægts kikkerthus i magnesium legering**

- Twist-up øjestykker med klikstop til brug med eller uden briller

- Gevind til standard stativadapter

 

Diamondback HD 10x42 leveres inklusive GlassPak taske med kikkertsele, beskyttelsesdæksler, neopren bærerem og en mikrofiberklud.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Diamondback HD serien.

VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber.

 

Teknisk info
SKU60816
Forstørrelse10x
Diameter på frontlinse42mm
Synsfelt på 1000M110m
Synsfelt (grader)6,3
Nærgrænse1,5m
VandtætJa
Vægt600g
Garanti30 År
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på