Vortex Diamondback HD 20-60x85 A

Varenr.
60826

De nydesignede Vortex Diamondback HD 20-60x85mm teleskop er perfekt til den nystartede fuglekigger eller til brug i sommerhuset med den gode udsigt. Ny optisk HD konstruktion sikrer høj billedkvalitet for pengene.  

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  4.995,00
Længere levering 2+ uger
Vortex Diamondback HD 20-60x85 A er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Det nye re-designede Vortex Diamondback HD 20-60x85mm får du et teleskop, der med sine 20-60x forstørrelse er velegnet til observationer af dyr, fugle eller som udsigtskikkert til sommerhuset eller altanen. Det nye design er blevet slankere og mere strømlinet, og det nye Helical-fokuseringshjul gør det hurtigere og lettere at stille skarpt på dit motiv. Stativfoden er nu også Arca-Swiss kompatibel, så teleskopet hurtig kan påmonteres stativhoveder der ligeledes er Arca-Swiss kompatible.

Vortex Diamondback HD trækker med sin store objektivdiameter på 85mm godt med lys ind, hvilket giver god performance i svagt lys, og særligt helt ude i den høje ende af zoomen bibeholdes en fornuftig udgangspupil.
Teleskopet leverer høj optisk kvalitet og et ergonomisk design, der gør det nemt at bruge og tilpasse dine individuelle behov. Det nye optimerede ”High Definition” konstruktion med di-elektrisk fasekorrigeret Bak4 prismer leverer et billede med høj opløsning, høj randskarphed, forbedret lystransmission og mindre kromatisk aberration. Alle glaselementer i Vortex Diamondback HD 20-60x85mm er fuldt multicoatede, hvilket sikrer en høj lystransmission og bedre kontrast, da interne lysrefleksioner minimeres kraftigt.

Vortex Diamondback HD 20-60x85mm har et ergonomisk design, og den hårdføre ArmorTek gummiarmering og den vandtætte og dugfrie konstruktion med argon-gas og O-rings forseglinger, gør teleskopet anvendelig i regn, sne og slud, hvilket er et must for fuglekiggere og outdoor brugere. Vortex bruger argongas da det ikke går i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, hvilket forlænger holdbarheden på de indvendige elementer, og samtidig bibeholder det sine beskyttende egenskaber bedre ved ekstreme temperatur ændringer. Den vandtætte konstruktion beskytter ikke kun mod regn og fugt, men også mod støv og snavs, så de indvendige optiske komponenter altid er rene og klare.

Vortex Diamondback HD 20-60x85mm har en indbygget modlysblænde, der udover at beskytte frontelementet, også sørger for at blokere sidelys, så interne refleksioner minimeres og kontrast og billedkvalitet ikke forringes. Teleskopets okular har et twist-up øjestykke med lang øjeafstand, så indstilling er nem selv for brillebrugere.

Med Vortex Diamondback HD 20-60x85mm medfølger neoprencover, beskyttelsesdæksler og mikrofiber pudseklud.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Diamondback HD serien.

Teknisk info
SKU60826
Viser butikker tættest på