Vortex Razor UHD 10x42

Varenr.
60032

Vortex Razor UHD 10x42 leverer høj optisk ydeevne med HD (High Density) glaselementer, der leverer enestående opløsning, farverenhed i hele synsfeltet og kant-til-kant skarphed. Razor UHD har et bredt synsfelt på 140/1000m og en nærgrænse på 1m.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  12.495,00
Længere levering 2+ uger
Vortex Razor UHD 10x42 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Vortex Razor UHD 10x42 er blandt high-end modellerne hos det amerikanske firma, og leverer høj optisk ydeevne for kikkerter i deres prisklasse. Vortex Razor UHD 10x42 har det bredeste synsfelt i serien på 116m/1000m og en nærgrænse på kun 1 meter, og leverer et roligt og klart billede med 10x forstørrelse.

UHD systemet i de nye Vortex Razor modeller er udstyret med HD (High Density) glaselementer, der leverer enestående opløsning, farverenhed i hele synsfeltet og kant-til-kant skarphed. Hvad end du skal observere dyr på en bakketop i horisonten, eller vil studere de fineste detaljer på en blomst, kan du være sikker på Razor UHD kan klare det.

Ved at benytte HD-glaselementer i Vortex Razor UHD minimeres kromatisk aberration, samtidig bidrager de til et renere billede med forhøjet kontrast og opløsning. Det apokromatiske design fjerner farvefejl ved at samle de forskellige lysbølger til det samme fokalpunkt.

Linseelementerne i Vortex Razor UHD er påført Vortex` egen XR™ Plus multi-coatning der kraftig forbedrer lystransmissionen i Vortex Razor UHD og yderligere minimerer interne refleksioner, der kan påvirke billedkvaliteten. Ved at benytte Abbe König prismer, i modsætning til alminedlige Schmidt-Pechan prismer, forskydes lysstrålerne ikke og man opnår en højere lystransmission. Fasekorrigeringen forbedrer opløsning og kontrast, og den dielektriske coatningen giver et klarere, renere og mere farvekorrekt billede, med en lysrefleksivitet tæt på 99%.

Kikkerthuset i Vortex Razor UHD 10x42 er konstrueret i magnesium, hvilket gør kikkerten både robust og relativt let i vægt. Den udvendige gummiarmering er i høj kvalitet, og beskytter yderligere mod stød og slag og det specielle ”True Open Hinge” giver et godt og ergonomisk greb på kikkerten. Vortex Razor UHD er er forseglet med et væld af o-ringe og påfyldt argongas, hvilket forhindrer at frontelementerne dugger til ved skiftende temperaturer og gør kikkerten vandtæt. Alle udvendige linser er beskyttet med den slidstærke AmorTek belægning, der beskytter mod regn, snavs og ridser.

Kikkerten leveres med GlassPak tasken fra Vortex Optics, der let og praktisk holder styr på håndkikkert og tilbehør. Vortex GlassPak tasken er kompakt og giver dig hurtig adgang til dit udstyr. Den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til din krop, du den altid er klar til brug.

Alle modeller i Razor UHD serien leveres med en kratig taske, ekstra taske til f.eks. rensesæt, luksus harness strap, beskyttelsesdæksler, neopren bærerem og en klud af mikrofiber.

Teknisk info
SKU60032
Forstørrelse10x
Diameter på frontlinse42mm
Synsfelt på 1000M116m
Synsfelt (grader)6,6
Nærgrænse1,0m
VandtætJa
Vægt910g
GarantiLivsvarig
Viser butikker tættest på