Vortex Solo 10x36 Mono

Varenr.
60093

Vortex Solo 10x36 leverer et lyst, skarpt og klart billede i et kompakt og let monokulært design. Et godt valg til natur, ferien og arrangementer, hvor man ikke vil slæbe en stor kikkert med.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  1.395,00
Længere levering 2+ uger
Vortex Solo 10x36 Mono er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Vortex Solo 10x36 er en kompakt og sporty monokikkert, som leverer flotte billeder og en høj forstørrelse. Fordelen ved Vortex Solo er at den altid er ved hånden og nem at medbringe til f.eks. kulturelle og sportslige begivenheder, en tur i skoven eller med på ferien.

Vortex Solo 10x36 har fuld multicoatning på alle objektivflader og Bak4 prismerne for at øge lystransmissionen og mindske lysskær/skygger, hvilket giver lyse og skarpe billeder i både morgengry og i skumringen. Monokikkertens twist-up øjestykke med et højt øjepunkt sikrer et fuldt synsfelt, også for brillebærer.

Vortex Solo 10x36 er ergonomisk designet så den ligger godt i hånden, har en let og kompakt konstruktion og er udstyret med brugervenlige betjeningselementer. Det nitrogenfyldte og o-rings forseglede kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Solo-serien.

Vortex Solo 10x36 leveres inklusive neopren taske, håndledsrem og en mikrofiberklud.

 

 

Teknisk info
SKU60093
Forstørrelse10x
Diameter på frontlinse36mm
Synsfelt på 1000M109m
Nærgrænse5,0m
VandtætJa
Vægt270g
GarantiLivsvarig
Viser butikker tættest på