Vortex Viper HD II 8x42

Varenr.
60830

Vortex Viper HD II 8x42 leverer høj optisk kvalitet. En perfekt kikkert til fugle, dyr eller jagtbrug og det brede synsfelt giver god mulighed for motivsporing.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  4.495,00
På lager i butikken
Vortex Viper HD II 8x42 er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

De nye Viper HD II 8x42 bygger videre på den enorme succes fra sin forgænger Viper HD, men selvfølgelig med et væld af forbedringer. Vortex har forbedret den optiske konstruktion, hvilket  udover bedre billedkvalitet også giver et bredere synsfelt på hele 137m/1000m. Vortex har desuden optimeret på ergonomien og givet kikkerten et mere kompakt design, og nærgrænsen er nu nede på kun 2 meter. 

Viper HD II 8x42 er konstrueret med HD(high density) elementer, hvilket sørger for fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet, og et ED-glaselement(ekstra-lav dispersion) der minimerer kromatisk aberration og giver et billede med øget kontrast og opløsning.

XR multi-coatningen på alle optiske elementer og prismer øger lystransmissionen og reducerer lysskær og skygger, og Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er ydermere anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys reflektiviteten til tæt på 99%. Vortex ArmorTek coatningen beskytter frontelementerne mod regn, snavs og ridser, og de nye og forbedrede twist-up øjestykker gør det nemt for folk med briller at udnytte det fulde synsfelt på grund af den høje øjenafstand.

Vortex Viper HD II 8x42 er selvfølgelig både vandtæt og dugfri da den er Argon-gasfyldt og forseglet med O-ringe. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter, og bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Den medfølgende GlassPak taske med harness strap er det perfekte måde og opbevare og transportere Viper HD 8x42. Tasken er kompakt, og giver hurtig adgang til kikkerten, og den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, hvor den altid er klar til brug.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på Vortex Viper HD II 8x42.

Kikkerten leveres inklusiv GlassPak taske, beskyttelsesdæksler, ergonomisk bærerem og en mikrofiberklud.

 

Teknisk info
SKU60830
Forstørrelse8x
Diameter på frontlinse42mm
Synsfelt på 1000M137m
Nærgrænse2,0m
VandtætJa
Vægt690g
GarantiLivsvarig
Viser butikker tættest på