Celestron Luminos 10mm Okular

Varenr.
105850

Celestron Luminos 10mm okularet er et højkvalitets okular til brug med stjernekikkerter. Dette parfokale okular leverer et bredt tilsyneladende synsfelt på 82º til bedre observation af store himmel-objekter.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  1.395,00
Længere levering 2+ uger
Celestron Luminos 10mm Okular er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Celestron Luminos 10mm okularet leverer et bredt tilsyneladende synsfelt på 82º, så du får det bedste ud af din stjernekikkert. Den optiske konstruktion består af syv elementer der er fuldt multi-coatede, for at give dig skarpe og klare observationer. Celestron Luminos 10mm okularet er parfokalt, hvilket betyder, at du kan skifte okularet ud med et andet Luminos okular under observation med kun lidt eller ingen efter-fokusering til følge.

Celestron Luminos 10mm okularet er produceret i poleret og anodiseret aluminum, og et bredt gummigreb løber rundt om øjestykkets midte, og giver dig et sikkert greb, og gør det nemmere at hæve og sænke den tilbagetrækkelige øjestykke. For at justere højden på øjestykket drejes der blot på gummigrebet. Okularets cylinder er udstyret med gevind, så der kan påmonteres filtre.

Der findes 6 forskellige okularer i Celestron Luminos-serien, og vær opmærksom på, at ikke alle okularer i denne serie har samme gevindstørrelse. De tre okularer med lave brændvidder er udstyret med er standard 1,25” gevind der kan monteres på langt de fleste stjenekikkerter. De tre okularer med høje brændvidder kommer med et stort 2” gevind, så påmontering af disse, kræver at der kan tilsluttes en 2" star-diagonal til din stjernekikkert.

1,25” gevind: Celestron Luminos 7mm, 10mm og 15mm.

2” gevind: Celestron Luminos 19mm, 23mm og 31mm.

Teknisk info
SKU93431-CGL
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på